Hoppa till innehåll

Ekonomiassistent - heléns rör - halmstad

ATT KUNNA EKONOMI ÄR VIKTIGT - ATT VARA EN LAGSPELARE SOM GÅR TILL JOBBET MED ETT LEENDE ÄR ÄNNU VIKTIGARE!

VI SÖKER EN LAGSPELARE!

Du har gärna några års erfarenhet av ekonomi eller har du kanske valt att byta arbetsinriktning och precis avslutat en yrkes- eller högskoleutbildning med inrikting redovisning/ekonomi. Kanske är du nybliven gymnasieekonom. Du har intresse för system och besitter goda kunskaper i Excel och övriga Officeprogram samt god kommunikativ förmåga i både engelska och svenska, både i tal och skrift. SAP erfarenheter/kunskaper är meriterande.

Utöver kompetens och bakgrund lägger vi stor vikt på personliga egenskaper. Som person är du nyfiken, öppen och inkluderande, självklart kombinerat med ett strukturerat och professionellt arbetssätt. I rollen som ekonomiassistent är du noggrann, effektiv och har god analytisk förmåga. Du trivs i en föränderlig miljö med positiv och prestigelös atmosfär, där laganda och driv är framgångsfaktorer.

I denna roll kommer du att arbeta med löpande bokföring, kund och leverantörsreskontra, assistera vid revisioner och underhålla vårt ekonomisystem. Du kommer ha noggrann uppföljning av kundinbetalningar och dagliga avstämmningar. Du deltar aktivt i företagets löpande ekonomiarbete där du även har inslag av valutariskhantering, likviditetshantering och kundkredithantering.

VARFÖR HELÈNS RÖR?

I rollen som ekonomiassistent hos oss på Heléns Rör kommer du få chansen att vara en del av en framgångsrikt bolag med familjär framtoning, du kommer ha möjligheten att utvecklas tillsammans med oss i framtida projekt och processförbättringar både lokalt och globalt. Heléns Rör ingår i Van Leeuwen Group med verksamhet i 31 länder.

Hos oss på Heléns Rör arbetar vi med öppna dörrar där vi lägger stor vikt i ett bra samarbete med alla kollegor. På Heléns Rör kommer du ingå i ett team på åtta personer.

START: Omgående
PLATS: Halmstad
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

KONTAKTPERSON: I denna rekrytering samarbetar Heléns Rör AB med FSK People. Ansvariga rekryterare är Theresia Andersson. För ansökan till tjänsten gå in på www.fskgroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!
HELÉNS RÖR logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Att jobba på Heléns Rör

Heléns lagerför, bearbetar och levererar Skandinaviens bredaste sortiment av stålrörslösningar till industrin. I nära samarbete med våra kunder, tar vi fram ett optimalt och kostnadseffektivt upplägg - från konstruktions- och produktionslösningar, till logistik- och affärslösningar - där rör, stänger och profiler blir en avgörande ingrediens för framgång.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Halmstad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Ljungby
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb