Hoppa till innehåll

Servicesäljare Porsche

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Hedin Performance Cars AB är Sveriges största Porsche-återförsäljare och är en del av Hedin Mobility Group

Att arbeta på Hedin Performance Cars AB innebär att vara en del av vår tillväxtresa, och vi vill att du ska vara med på den. Du ska känna att du har inflytande och möjlighet att påverka både din egen framgång och våra kunders upplevelse. Vi är ett företag som ser din potential och strävar efter att du ska utvecklas. Dessutom ska det vara roligt att arbeta hos oss!

Om rollen

I rollen som servicesäljare är du är en viktig länk i vår serviceprocess mellan kund och verkstad och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och fördela arbeten och säkerställa att vi har kunden i fokus.

Du tar emot kunder både via kundbesök, telefon och mail och upprättar kostnadsförslag för beställda reparationer, servicearbeten men också rådgivning.

Våra servicesäljare är viktiga kuggar i teamet på Porsche Center Halmstad där huvudmålet är att alla våra kunder skall få en förstklassig kundupplevelse.

Nyckelkompetenser/förmågor:
 • För den här tjänsten är din erfarenhet och utbildning inte det viktigaste. För oss är det viktigt att vår nya kollega har ett driv, engagemang, nyfikenhet och en stor vilja att lära sig.
 • Dock är det viktigt att du har god digital kunskap och lätt för att ta till dig och lära dig nya system.
 • Du är strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter.
Du har god känsla för service och har inställningen att hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Du är flexibel, har hög social kompetens och god samarbetsförmåga. Du kan prioritera och stundvis arbeta under tidspress och har ett högt driv. Kvalitet och noggrannhet är självklart för dig.

Har du dessutom kunskap och intresse av bilar så är det meriterande.

B-körkort är ett krav.

Start: enligt överenskommelse.
   Varför jobba med oss?
   Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Som en bonus får du även jobba med ett av bilvärldens starkaste varumärken - Porsche!

   Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen och vi har idag etablerade anläggningar i Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Halmstad och Umeå. Med fokus på att leverera helhetslösningar för Porsche arbetar Hedin Performance Cars ständigt för att få Sveriges nöjdaste Porscheägare. Oavsett vilken Porsche du äger eller planerar att köpa, vill vi att du ska uppleva mycket körglädje, och det är vi här för att hjälpa till med. Vi är specialiserade på Porsche, och kommer guida dig rätt.
   Hedin Performance Cars logotyp
   Sök jobbet
   Sista ansökningsdag
   15 dec. 2023 (13 dagar kvar)
   Område
   Typ av anställning

   Om arbetsgivaren

   Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen.

   Sedan 2017 representerar Hedin Performance Cars Porsche på den svenska och norska marknaden. I Sverige finns sex Porsche Center som finns belägna i Halmstad, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping och Umeå. Utöver våra Porsche Center har vi ytterligare en anläggning i Göteborg, Hedin Performance Skadecenter. På den norska marknaden finns tre Porsche Center i Son, Stavanger och Kristiansand.

   Inom en snar framtid planerar vi att expandera ytterligare i norra Sverige genom att öppna ett Porsche Center i Luleå samt även ett Porsche Center Fredrikstad i Norge.

   På våra fullserviceanläggningar hjälper vi dig med nya- och begagnade bilar, service, reparationer, däckverkstad, däckhotell, vinterförvaring av din Porsche, reservdelar, tillbehör samt bilvård.

   Liknande Jobb

   Varberg
   Fordon
   Företagslogga
   Halmstad
   Fordon
   Företagslogga
   Varberg
   Fordon
   Företagslogga