Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group AB logotyp

Tekniker Porsche Center Halmstad

Ansök nu
Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen och vi finns i Göteborg, Borås, Linköping, Jönköping, Umeå och Halmstad.

Porsche Center Halmstad är vårt seaste tillskott i Hedin Performnace Car AB och bedriver en fullserviceanläggning med försäljning av nya och begagagnade bilar i en bilhall med det senaste konceptet från Porsche, en toppmodern fullserviceverkstad med 6st verkstadslyftar,komplett med specialverktyg samt försäljning av delar och tillbehör från vår reservdelsavdelning och Lifestyle shop.

Vi erbjuder däckhotell, utför service och garantijobb,Underhåll och reparationsarbeten, rutbyte etc.

Att arbeta på Hedin Performance Cars AB medför att vara en del av vår tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Performance Cars är ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Är du redo att jobba med ett av världens mest prestigsfyllda varumärke - Porsche - i en modern verkstad bland engagerade och entusiastiska kollegor och kunder?


Om rollen

Som en del av vår resa framåt stärker vi nu upp vårt verkstadsteam med ännu en Tekniker till Porsche Center Halmstad.

I arbetet kommer du få möjlighet att arbeta med felsökningar, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten.

Utöver bilarna arbetar du med kundomhändertagande och levererar ett väl utfört jobb. Professionalitet och social kompetens är därför ett krav.

Du är en bra lagkamrat mot dina kollegor och eftersträvar långsiktiga kundrelationer. Du levererar ett fackmannamässigt utfört arbete och säkerställer att kundens önskemål blir åtgärdare.

På Porsche Center Halmstad arbetar idag 12 st medarbetare fördelat på Försäljning och Eftermarknad. Vi är ett sammansvetsat gäng som värdesätter att ha kul på jobbet, ett bra sammarbete och högt i tak.

Din profil

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning samt minst några års arbetserfarenhet inom mekaniskt arbete på personbilar. Du bör ha erfarenhet inom felsökning och servicearbeten. Utöver ditt tekniskt kunnande är du van vid att söka information och ta till dig skriftlig information. Vi värdesätter att du är en problemlösare och serviceinriktad. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, då det krävs för att kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Vidare har du god datorvana och har B-körkort.

Det viktigaste är du har ett stort engagemang och en vilja till att fortstätta utvecklas i din roll som Tekniker på Porsche. Din personlighet och attityd är avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bör vidare vara noggrann, praktiskt lagd samt ha förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Mattias Pettersson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare