Hoppa till innehåll

Diagnostekniker Jaguar & Land Rover

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin British Car består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som Diagnostekniker kommer du få arbeta med felsökningar, motorservice, underhåll samt reparationsarbete. Rollen kan även infatta kundservice och kundbemötande, vilket ställer krav på social kompetens och professionalitet. På verkstaden i Halmstad kommer du att arbeta med Jaguar & Land Rover.
  • Du kommer verka i ett sammansvetsat team.
  • Vidareutbildning till diagnostekniker för Jaguar & Land Rover
  • Säkerhetsställande av att kunders önskemål blir åtgärdade.
Nyckelkompetenser/förmågor
  • Fordonsteknisk utbildning och erfarenhet inom mekaniskt arbete.
  • Avancerad felsökning
  • Du är en problemlösare och är serviceinriktad.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift.
  • God datorvana.
  • B-körkort
Det viktigaste är ditt engagemang och attityd att vilja utvecklas i rollen som Diagnostekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, målmedveten och ser möjligheter snarare än hinder. Du bör vidare vara noggrann, praktisk lagd och ha förmågan att anpassa dig till nya situationer.

Varför arbeta med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att ta tillvara på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 11000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Ängelholm
Försäljning
Företagslogga
Norrtälje
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb

Halmstad
Fordon
Företagslogga
Varberg
Fordon
Företagslogga
Varberg
Fordon
Företagslogga