Servicetekniker/ montörer

Servicetekniker/ montörer

Vi söker servicetekniker och montörer inom ventilation.
Är du sugen på att byta jobb eller att byta yrke är detta rätt tillfälle.
Vi söker dig som är nyfiken och ser långsiktigt på ett yrke hos oss, oavsett om du söker som yrkesman eller vuxenlärling.

Arbetsområdet är Halmstad med omnejd. Du kommer jobba både självständigt och även i team. Vi erbjuder utöver en trygg anställning, en konkurrenskraftig lön men framför allt utvecklingsmöjligheter inom ditt yrke. Våra kunder idag är entreprenad och avtalskunder.
Läs mer på www.hvp-uc.se

Servicetekniker:
Inkluderar allt från driftsättning av nya installationer, injustering, felsökning, optimering och service av befintliga anläggningar. Du planerar dina serviceuppdrag själv och rapporterar till servicechefen. Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor och våra kunder.

Meriterande förkunskaper inom el, ventilationsmontage, injustering, eller stort tekniskt intresse och systemförståelse är en merit.
Ventilationsmontörer:
Ventilationsinstallationer i mindre och större entreprenader, samt till våra avtalskunder. Jobbet består bl.a. av ritningsläsning, montera kanaler, fläktar och aggregat.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

För mer information kontakta Peter Andersson 035-177601 eller peter.andersson@hvp-gruppen.se Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Välkommen till ett sammansvetsat glatt gäng!
Vi undanber oss samtal från rekryterings och bemanningsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Peter Andersson
Telefon 035-177601
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (28 dagar kvar)