Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Vill du vara med och förverkliga Hallands största projekt genom tiderna?

Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du vara med och förverkliga Hallands största projekt genom tiderna? Nu har du chansen att vara med och utveckla Hallands kuststräcka genom ditt arbete i Varbergstunneln.

De nedsänkta perrongerna, nya området mellan stad och hav kommer bidra till ett jättelyft för
Varberg.

Arbetsområdet är 8,5 km långt varav 3 km bergtunnel som har mycket installationstätt arbete med avancerad teknik fördelat i många system. Låter det spännande – sök till oss på Granitor
Electro!

Vi söker dig som är ledande montör, elektriker eller fibertekniker som vill vara med och bidra till en bättre miljö för en framtida generation! Vi söker dig med vilja och högt engagemang.

På Granitor Electro utvecklar vi morgondagens samhällen och gör positiv skillnad genom elektrifiering och klimatsmarta lösningar.
När du blir anställd hos oss får du ett välkomnande genom en strukturerad introduktion som speglar den familjära känslan i det stora bolaget.

Ta nu chansen och bli en del av Granitor Electro. Vi ser framemot att höra från dig!

På avdelningen i Halmstad är vi idag ca 30 medarbetare och ingår i Region Sydväst. Vår rekryterande chef Stefan Bermhed svarar gärna på dina frågor, se kontaktuppgifter nedan.

010-4717218
stefan.bermhed@granitor.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare