Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Student med intresse för miljö till Chromafora!

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Att söka den här rollen till Chromafora är en unik möjlighet för dig som student att få praktisk erfarenhet inom vattenreningsteknik samtidigt som du bidrar till att förbättra vattenkvaliteten och bevara våra vattenresurser. Genom att arbeta med vattenreningsmaskiner, ta vattenprover och utföra installationer får du möjlighet att utveckla dina kunskaper och samtidigt göra en meningsfull och positiv påverkan på miljön. Sök redan idag!

Om tjänsten:
Vi söker en engagerad och intresserad person som trivs med att arbeta praktiskt och ta sig an olika utmaningar. I rollen kommer du att vara ansvarig för att utföra olika arbetsuppgifter relaterade till vattenreningspilotmaskiner och installation av utrustning hos våra kunder. Vi letar efter någon som är noggrann, lyhörd för instruktioner, självständig och beredd att kommunicera nära med Chromaforas projektledare.

Om du trivs med att arbeta i en teknisk miljö, där du får möjlighet att använda din handlingskraft och samtidigt bidra till en renare vattenmiljö, kan detta vara den rätta rollen för dig.

Arbetsuppgifter:

I rollen kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa en renare vattenmiljö. Du kommer att vara ansvarig för att starta och stoppa vattenreningspilotmaskiner och säkerställa deras optimala funktion. Det innebär att du kommer att följa noggrant specificerade instruktioner och protokoll för att utföra dina arbetsuppgifter med precision och noggrannhet. Genom att ta vattenprover på rätt sätt och föra detaljerade protokoll kommer du att bidra till att övervaka vattenkvaliteten och säkerställa att deras vattenreningsprocesser fungerar effektivt.

Utöver att vara en operatör av vattenreningspilotmaskiner kommer du också att vara en värdefull medhjälpare vid installation av pilotsystem hos deras kunder. Detta innebär att du kommer att arbeta i nära samarbete med handledare för att dra slangar, ansluta pumpar och säkerställa att utrustningen fungerar korrekt. Du kommer också att byta filter och membran i maskinerna för att garantera deras effektivitet och underhålla deras prestanda över tiden. Vid behov kommer du att vinterisolera slangar för att säkerställa att systemet fungerar optimalt även under kallare förhållanden.

Vi söker dig som:
  • Har en pågående eftergymnasial utbildning inom relevant område, till exempel inom kemi- eller teknikområdet
  • Har B-Körkort
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
OM KUNDFÖRETAGET:
Chromafora är ett innovationsbolag inom cleantech som nu är mitt i kommersiell uppskalning av deras unika vattenreningstekniker Selpaxt och Selmext. Vatten är kanske vår mest värdefulla resurs och de renar den från organiska gifter och tungmetaller. I förlängningen kan de också ”fånga” metaller och stoppa för att återföra metaller tillbaka in kretsloppet.

Systemen som de erbjuder består utav en kemisk processdel och en teknisk maskindel som tillsammans utgör ett produktsystem som kan appliceras i olika kundmiljöer.

Som ett led i deras kommersiella uppbyggnad och expansion behöver de öka leveranstakten av containerbaserade vattenreningssystem. De är i ett skede där de skalar upp produktionen av reningssystem från pilotskala och prototypmaskiner mot serietillverkning hos legotillverkare. Chromaforas målsättning är att bli en ledande aktör i sin nisch och utan att bygga upp en egen tillverkning vilket kräver att de agerar med hög kompetens och skicklighet i rollen som beställare mot deras leverantörer och anläggningsbyggare.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet till förlängning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Friday.

Övrig info:
  • Omfattning: Deltid
  • Start: Efter sommaren
  • Placering: Halmstad
  • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?