Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Kompaniadministratör till luftvärnsregementet

Ansök nu
OM TJÄNSTEN
Har du ett intresse för administration, är självständig, driven och lösningsorienterad? Trivs du i en roll där du får stödja andra? Vill du ha ett stimulerande arbete där varje dag kan se olika ut? Då kan du vara den administratör som Luftvärnsregementet nu söker.
Du kommer att vara en viktig del i det dagliga arbetet och jobba på ett kompani med en härlig teamkänsla. Tillsammans arbetar vi med att skapa en attraktiv arbetsplats med god arbetsmiljö där medarbetare trivs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som kompaniadministratör kommer du att arbeta nära verksamheten genom att stötta ditt kompani med administrativa arbetsuppgifter. Du kommer exempelvis ansvara för personaladministration, resebeställningar och materielhantering.
Du kommer tillsammans med din närmsta chef och övriga kollegor arbeta med att effektivisera samt utveckla nya och befintliga arbetssätt.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en förmåga att prioritera och självständigt lösa dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett stort eget ansvar vilket kräver att du driven, kan ta egna initiativ och verkar för utveckling och förbättring inom ditt arbetsområde. Som person är du en lagspelare som är öppen för snabba förändringar och omprioriteringar, du är stresstålig samt flexibel.
Då du i ditt dagliga arbete kommer att stödja såväl chefer som medarbetare ser vi att du har ett konsultativt förhållningssätt, är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och mognad.

Kvalifikationer
  • Minst ett års erfarenhet av administrativt arbete
  • God administrativ förmåga
  • Goda IT-kunskaper
  • B-körkort
MERITERANDE
  • Arbetat i Försvarsmakten och/eller genomfört militär grundutbildning
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
ÖVRIGT
Tjänsten är tillsvidare med placering är på Luftvärnsregementet i Halmstad.
Sista ansökningsdag är 2023-05-31. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Fackliga företrädare:
Saco: Patrik Hansén
SEKO: Yvonne Assarsson
OFR/S: Senadin Sela
OFR/O: Mikael Borgqvist
Samtliga nås via växeln
035-266 20 00

Välkommen med din ansökan!
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare