Hoppa till innehåll

Biträdande signalskyddschef

Har du ett högt säkerhetstänk, är intresserad av att stärka skydd av känslig information och vill vara en del av en stark växande organisation? Då kan det vara dig vi på säkerhetsskyddsavdelningen, G2, söker!

Luftvärnsregementet i Halmstad befinner sig just nu i en spännande utvecklingsperiod med införande av nya vapensystem och förband. För att möta utvecklingen och det ökade behovet inom säkerhetstjänst kommer regementets säkerhetsskyddsavdelning, G2, rekrytera en biträdande signalskyddschef.

Huvudsakliga uppgifter
I ditt arbete som biträdande signalskyddschef ingår uppgifter såsom mottagningskontroll av signalskyddsnycklar, delgivning till nyckeladministratörer, Destruktion av signalskyddsnycklar samt övrig förekommande administrativa uppgifter. Du kommer i din tjänst även ansvara för beställning, mottagning och delgivning av kort och certifikat.

Som biträdande signalskyddschef kommer du stödja signalskyddschefen vid exempelvis utbildning, uppföljning och andra uppgifter kopplat till signalskydd.
Säkerhetsskyddsavdelningen är en del i regementsstaben och har en arbetsgrupp om sex personer som bistår hela regementet i säkerhetsfrågor.

Kvalifikationer
  • Godkänd gymnasieutbildning
  • Minst ett års erfarenhet av signalskydd eller motsvarande
  • B-körkort
Meriterande
  • Gymnasieexamen med teknisk inriktning
  • Erfarenhet och/eller kunskap inom signalskydd/signalskyddssystem
  • Erfarenhet av administrativt arbete.
  • Arbetat inom Försvarsmakten
Personliga egenskaper
Du som söker är noggrann, har ett starkt intresse av att ta eget ansvar över ditt arbete och förmåga att arbeta självständigt. Du har god förmåga att förstå sammanhang och använda det för att hantera skyddsvärd information på ett tryggt och säkert sätt. Vi ser även att du som söker har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att prioritera ställda uppgifter.
Du är prestigelös, lyhörd och arbetar aktivt för ett bra samarbete och god stämning med kollegor och medarbetare.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Befattningen är civil tillsvidare. Placering är på Luftvärnsregementets säkerhetsavdelning med arbetsort Halmstad. Resor förekommer i tjänsten. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare:
SEKO, Jörgen Stehn
SACO, Patrik Hansén
OFR/S, Senadin Sela
OFR/O, Joakim Koch

Samtliga nås via växeln:
035-266 20 00

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-04

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
04 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Liknande Jobb