Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Arbetsmiljöingenjör

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Försvarshälsan Halmstad:
Försvarshälsan bedriver fri hälso- och sjukvård för värnpliktiga och kadetter samt företagshälsovård för anställda inom Halmstad garnison. Garnisonen är i ett expansivt skede och har i nuläget ca 1100 anställda, 400 värnpliktiga och 300 kadetter.

På Försvarshälsan arbetar det arbetsmiljöingenjör, fysioterapeuter/ergonom, sjuksköterskor, läkare, psykologer och medicinsk sekreterare.
Samtliga professioner har erfarenhet från olika verksamheter inom hälso- och sjukvården och är i ett flertal fall även multikompetenta. Tillsammans utgör vi ett team där samverkan en av ledstjärnorna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
I tjänsten ingår bland annat att bistå i det systematiska arbetsmiljöarbetet, genomföra utredningar, kartläggningar och exponeringsmätningar av den fysiska arbetsmiljön samt vid behov föreslå förändringar. Det ingår även att hålla i utbildningar samt att vara en resurs vid frågor gällande lagar och regler inom arbetsmiljöområdet.
Du kommer att arbeta i en organisation med omväxlande och självständigt arbete samt arbeta i team med Försvarshälsans övriga personal.

Kvalifikationer:
  • Godkänd arbetsmiljöingenjörsutbildning.
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
  • B-körkort
Meriterande:
- Genomförd värnplikt och/eller tidigare erfarenheter av tjänstgöring i
Försvarsmakten.
  • Tidigare arbete som fysioterapeut.
  • Tidigare erfarenheter och utbildning inom ergonomi.
Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är intresserad av en tjänst med hög grad av självständighet och ansvar. Du är driven, flexibel i ditt arbetssätt, kan ta egna initiativ och verkar för utveckling och förbättring inom ditt arbetsområde. Vi ser att du som söker är serviceinriktad och har ett strukturerat arbetssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Då hälsa, välbefinnande och fysisk status prioriteras i Försvarsmakten kommer Du, under arbetstid, ha möjlighet att träna.
Anställningen är en tillsvidareanställning som civil arbetstagare med inledande 6 månaders provanställning.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, löneanspråk anges i ansökan.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Garnisonsenheten Joakim Roth
Medicinskt ansvarig läkare Aron Björk
Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00

Fackliga företrädare:
Saco, Patrik Hansén
SEKO, Jörgen Stehn
OFR/S, Senadin Sela
OFR/O, Mikael Borgqvist
Samtliga nås via växeln på 035-266 20 00

Välkommen att registrera Din ansökan, innehållande CV samt övriga handlingar Du önskar åberopa senast den 2024-06-14 på adress: www.forsvarsmakten.se. Urval samt intervjuer kommer att ske under vecka 25.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren