Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Administratör Regementsstab - Ledning och Samband (G6).

Ansök nu
Befattningen erbjuder
En arbetsplats med varierande tempo och arbetsuppgifter. Möjlighet att få ökad förståelse för hur en militär enhet arbetar och fungerar, detta i ett sammansvettsat arbetslag med högt i tak och god lagkänsla. I rollen som administratör behöver du vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du kommer arbeta med assistera eller ge service, till en eller flera personer, exempelvis en chef eller avdelning. Du kommer få chansen att ta eget ansvar över projekt och hjälpa till att utveckla avdelningens arbetssätt och metoder.

Om enheten
G6 är en av flera avdelningar som stöttar regementschefen inom olika områden.
Just G6 ansvarar för lednings, samband och IT-system, både för fältbruk och på kontor.
Vi utarbetar bestämmelser och stöttar förbanden på Lv6 med hur just deras system ska nyttjas och hanteras.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som administratör på G6 kommer primärt innebära:
In och utlämning samt konfiguration av IT-materiel, beställningar, inventering, samt stötta våra två sektioner på avdelningen i den dagliga verksamheten. Dessa uppgifter varierar mellan att skapa installationsmedia för system och genomläsa dokument. Administratören kommer vara ansvarig för de sammarbetsytor som hanteras av G6 där information och hjälpmedel finns tillgängliga för övriga avdelningar och enheter på förbandet. Dessutom ansvarar administratören för ordning och reda på avdelningen och dess förråd.

Krav
  • Godkänd gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
  • Goda kunskaper både i tal och skrift i svenska och engelska
Personliga egenskaper
Vi ser att du har ett ordningssamt sinne och att arbeta med struktur. Du trivs med att arbeta med människor och är serviceinriktad. Du har förmåga att ta egna initiativ och jobbar frammåtdrivande för att utveckla ditt eget arbete. Flexibilitet och följsamhet är viktigt samtidigt som att du måste kunna fatta egna beslut inom egen ram. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande
  • B-körkort
  • God vana att arbeta i IT-system alternativt ett intresse för sådana system
  • Adminstrativ förmåga
  • Genomfört militär grundutbildning (GMU alt Värnplikt)
För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad (hel-deltid): Heltid i regel 0730-1630.
Arbetsort: Luftvärnsregementet Lv6 Halmstad
Tillträdesdatum: Befattningen tillsätts snarast dock finns flexibilitet beroende på personliga förutsättningar.

För upplysningar om befattningen kontakta:
Fanjunkare Emil Sundell, Chef G6 0723-508653

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
G1-lv6@mil.se

Fackliga företrädare:
OFR/O Joakim Koch
OFR/S Senadin Sela
SEKO Jörgen Sten
SACO Patrik Hansén
Samtliga nås via växeln 035-266 20 00

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-06-11. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Luftvärnet uppträder på marken och är en del av armén, men samarbetar ofta med Flygvapnet. Luftvärnet övervakar luftrummet med mobila sensorer (som radar), upptäcker hot, samt skyddar viktiga objekt och verksamheter mot angrepp från luften genom bekämpning med robotar. De två luftvärnsbataljoner som ingår i insatsförsvaret utbildas och hålls i beredskap av Luftvärnsregementet.

Våra medarbetare deltar i insatser både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare