Projektledare

Projektledare

Projektledare för långt konsultuppdrag i Halland
Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en projektledare som kan gå in i ett uppdrag omgående med preliminärt slutdatum vid årsskiftet 2023/2024. Uppdraget är på heltid och kunden är ett kommunalt bostadsbolag i Hallands län.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
  • Planera och leda projekt.
  • Arbeta med prognos och kostnadsuppföljning av projekten.
  • Tidsplanering och kalkylering samt bistå vid budget- och bokslutsarbete
  • Delta i styrgrupp och arbetsgrupp för kommunala investeringsprojekt
  • Driva upphandlingar.
Vem är du?
I uppdraget kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som projektledare ser vi att du är en lyhörd och ödmjuk lagspelare som är bra på att kommunicera med såväl interna som externa aktörer. Vidare är du strukturerad, driven och har en god ekonomisk medvetenhet. Du är även en självgående person som har god vana av att driva projekt, med fokus på underhållsprojekt. Välj själv vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fasticon.se
Sista ansökningsdag 22 feb 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.