Hoppa till innehåll
Dormer Pramet logotyp

Teknisk kundsuppport till Dormer Pramet

Ansök nu

Nu ska Dormer Pramet utöka med ytterligare en Teknisk kundsupport, som kommer agera förstärkning till teamet under hösten 2023. Har du erfarenhet av teknisk support, är service minded och vill bli en del av ett härligt team? Läs då mer!

Om tjänsten
Som Teknisk kundsupport kommer du att via telefon, chatt och mail ha kontakt med Dormer Pramets kunder i Sverige, Norge, Danmark och Island. Det kan handla om bland annat orderläggning, produktrådgivning, prisupplysning, leveransbevakning osv. Du kommer också agera support för våra utesäljare. Även administration kring webbshoppen ingår i rollen. Dormer Pramet sitter i nya, moderna lokaler på kontorshotellet Ready4work i Flygstaden. Du får ett flertal trevliga kollegor och ingår i ett supportteam på tre personer.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

 • Orderhandläggning via telefon
 • Teknisk support, produktrådgivning
 • Pris-, lager - och rabattupplysningar till kund
 • Returer och krediteringar
 • Webbshop administration
 • Säljsupport till egna utesäljare
 • Leveransbevakning


Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete i en supporterande funktion. Du är tekniskt intresserad och trivs med mycket kundkontakt. Du har god kunskap i Office 365 och generellt god vana av att arbeta i affärssystem. Som person känner du igen dig som ansvarstagande, samarbetsvillig och du trivs med att arbeta i team. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av att arbeta med support via telefon och mail
 • Teknisk fallenhet/erfarenhet och tekniskt intresse
 • Kunskap i Office 365
 • God samarbetsförmåga samt är service minded och utåtriktad


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Dormer Pramet
Dormer Pramet är en global tillverkare och leverantör av verktyg till metallskärningsindustrin med kontor i 20 länder världen över. Under deras långa historia har de byggt upp ett rykte att erbjuda produkter av högsta kvalitet och kunddrivna tjänster. Dormer Pramet brinner för att dela sina kunskaper och erfarenheter för att skapa långvariga relationer - inte bara med branschpartners utan också för sina anställda.

Om anställningen
Tjänsten som Teknisk Kundsupport är ett konsultuppdrag med tillsättning 21 augusti 2023. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget löper fram till 31/12-2023. För rätt person finns det möjligheter till förlängning på Adecco eller eventuellt direkt hos kund. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort mm. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Åberg på 0736 84 76 63.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
teknisk kundsupport, ordermotaggare, administratör, innesäljare, Dormer Pramet, Adecco, Halmstad

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare