Hoppa till innehåll
Ansök nu

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och god stämning.

Har du en passion för bilar och brinner för att ge kundservice utöver det extra? Vill du arbeta med drivna kollegor och ett premiumvarumärke? Då ska du söka jobbet hos oss som tekniker!

Tjänstebeskrivning

Det arbete vi erbjuder i vår moderna verkstad innebär att du kommer att arbeta i ett fokuserat team bestående av flera duktiga kollegor. Du kommer arbeta självständigt bland annat med felsökning, elektronik, reparationer och service.

Kvalifikationer

Krav:

  • Fordonsteknisk utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete med personbilar
  • Du ska känna dig bekväm i rollen som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.
  • Erfarenhet av både felsökning och servicearbeten.
  • Du har minst B-körkort. (Manuell växellåda är ett krav)
  • Datorvana.
  • Svenska språket i både tal och skrift samt engelska för att kunna läsa manualer.

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbete med något av våra märken (Volkswagen, Seat, Skoda, Audi).

Personliga egenskaper

Det är en självklarhet att du har ett gediget intresse för bilar och god känsla för service. Du är flexibel, intresserad av att fortsätta att lära, effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ, även under tidspress. Du levererar alltid kvalitet.

Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer, så inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Att du är utvecklingsorienterad och har en professionell approach för att göra kunden nöjd ser vi som en självklarhet.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Ansökan:

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast den: 10 oktober 2023. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare