Hoppa till innehåll
Canon Business Center logotyp

Ekonomiadministratör/Koordinator

Ansök nu
Nu söker vi en Ekonomiadministratör/Koordinator
Då en av våra medarbetare snart går i pension erbjuder Canon nu en stimulerande tjänst, ett starkt produktsortiment och marknadsmässiga villkor. Du kommer att vara en av spindlarna i nätet och arbeta i ett team där ni tillsammans hjälps åt med de olika uppgifterna. Dina erfarna kollegor kommer vara nära tillhands och kommer finnas där för dig.

Som Ekonomiadministratör/Koordinator arbetar du brett inom ekonomi med varierade arbetsuppgifter. Mailhantering, orderhantering, inköp, fakturering, krav & inkasso, leverantörsfakturor, rapportering, viss lönehantering, skatt och momshantering ingår i tjänsten. Därtill ingår även planering av leveranser och serviceärenden som utförs av egna tekniker samt service- och hyresavtalshantering.

Vad förväntar vi oss av dig?

Personen vi söker är glad, lojal och brinner för sina uppgifter. Du vill uppnå mål genom samarbete men har modet att prova nya tillvägagångssätt. Vi tror du har erfarenhet av en liknande roll och trivs med ekonomi, administration och planering.

Din profil
  • Du har några års erfarenhet av ekonomiarbete.
  • Du har en ekonomisk utbildningsbakgrund på som lägst gymnasienivå.
  • Du behärskar Office paketet och är duktig i Excel.
  • Du är ansvarsfull, noggrann, flexibel, självgående och har förmågan att prioritera det viktigaste för att utföra ditt jobb så effektivt som möjligt.
  • Du trivs med variation och hjälper till där det behövs för att stödja såväl kunder, som våra säljare och tekniker.
Vi kan erbjuda
Medarbetarna är grunden för framgång och utveckling, därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Hos Canon får du en möjlighet till personlig utveckling och att få arbeta med andra framgångsrika och glada kollegor i ett tryggt, stabilt, marknadsledande bolag. Du kommer till ett litet team som trivs att jobba ihop där beslutsvägarna är korta. Hos Canon får du det stöd och den uppmuntran du behöver för att växa från personer som delar din ambition. Canon är ett av världens starkaste varumärke i den expansiva IT branschen.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 och Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Tjänsten är på heltid enligt överenskommelse dock minimum 75% med placering på kontoret i Halmstad. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
eleonore_bjorklund
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Canon Business Center är den delen av Canon som är närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av IT-produkter till företag. Canon Business Center finns på 30 platser runt om i landet. Canon Business Center Halmstad ansvarar för marknadsområdet Halland och delar av Småland. Vi är idag ett 10-tal medarbetare där tempot är högt och stämningen god. Vi är marknadsledande inom våra viktigaste produktområden och representerar ett av världens starkaste varumärken. Vill du veta mer om Canon Business Center och Canon kan du utforska https://www.canonbusinesscenter.se/center/canon-business-center-halmstad och https://www.canon.se/business/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare