Hoppa till innehåll
Canon Business Cente logotyp

Ekonomiansvarig

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en Ekonomiansvarig

Då en av våra medarbetare snart går i pension erbjuder Canon nu en stimulerande tjänst, ett starkt produktsortiment och marknadsmässiga villkor. Du kommer att vara en av spindlarna i nätet och arbeta i ett team där ni tillsammans hjälps åt med de olika uppgifterna. Dina erfarna kollegor kommer vara nära tillhands och kommer finnas där för dig. Som Ekonomiansvarig ansvarar du för företagets ekonomi och adminstration.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Löpande bokföring och redovisning
 • Månadsrapportering och avstämningar av konton
 • Moms- och arbetsgivardeklarationer
 • Order, fakturering och inköp
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Avtalshantering
 • Löner
 • Koordinator för miljö- och kvalitetsledningssystem ISO 14000/9000.
Vad förväntar vi oss av dig?

Personen vi söker är glad, lojal och brinner för sina uppgifter. Du vill uppnå mål genom samarbete men har modet att prova nya tillvägagångssätt. Vi tror du har erfarenhet av en liknande roll och trivs med ekonomi, administration och planering.

Din profil
 • Du har flera års erfarenhet av ekonomiarbete.
 • Du har en ekonomisk utbildningsbakgrund på som lägst gymnasienivå.
 • Du behärskar Officepaketet och är duktig i Excel.
 • Du är ansvarsfull, noggrann, flexibel, självgående och har förmågan att prioritera det viktigaste för att utföra ditt jobb så effektivt som möjligt.
 • Du trivs med variation och hjälper till där det behövs för att stödja såväl kunder, som våra säljare och tekniker.
Vi kan erbjuda

Medarbetarna är grunden för framgång och utveckling, därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Hos Canon jobbar du med moderna verktyg i en fräsch arbetsmiljö. Du får en möjlighet till personlig utveckling och arbetar med andra framgångsrika och glada kollegor i ett tryggt, stabilt, marknadsledande bolag med god ekonomi. Du kommer till ett litet team som trivs att jobba ihop där beslutsvägarna är korta.Hos Canon får du det stöd och den uppmuntran du behöver för att växa från personer som delar din ambition. Canon är ett av världens starkaste varumärke i den expansiva IT branschen.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 och Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Tjänsten är 80-100% enligt överenskommelse med placering på kontoret i Halmstad. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Canon Business Cente logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Canon Business Center är den delen av Canon som är närmast kunden. Vi arbetar med försäljning, service och support av Canons breda program av IT-produkter till företag. Canon Business Center finns på 30 platser runt om i landet. Canon Business Center Halmstad ansvarar för marknadsområdet Halland och delar av Småland. Vi är idag ett 10-tal medarbetare där tempot är högt och stämningen god. Vi är marknadsledande inom våra viktigaste produktområden och representerar ett av världens starkaste varumärken. Vill du veta mer om Canon Business Center och Canon kan du utforska: https://www.canonbusinesscenter.se/center/canon-business-center-halmstadochhttps://www.canon.se/business/