Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk säljare / Distriktansvarig säljare till Euchner

Ansök nu

Brinner du för att göra affärer, hitta lösningar och skapa långsiktiga relationer? Har du tidigare erfarenhet av teknisk försäljning inom automation? Vill du även vara med och driva Euchners utveckling framåt genom att bygga relationer med befintliga kunder såväl som nya? Här erbjuds du en självständig roll på ett familjärt företag som investerar för tillväxt och utveckling. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Euchner Svenska AB.

Om företaget

Euchner är ett av de världsledande företagen inom sin nisch som är experter inom maskinsäkerhet och tillverkar komponenter samt lösningar som är skräddarsydda för kundernas behov. De säkerhetsprodukter och lösningar som implementeras på maskiner och installationer hjälper därigenom till att minimera faror och risker. Genom ett nära samarbete med kunder förstår Euchner kundernas behov bättre och kan därigenom uppfylla dem.

Euchner har i nuläget över 900 anställda i över 20 länder runt om i världen. De befinner sig i tillväxtfas i Sverige och söker dig som vill vara med på resan. Euchner är väletablerade som leverantör till många av Sveriges viktigaste industriföretag men ser även tillväxtpotential inom nya områden på marknaden med bland annat kontinuerligt utökad produkt portfölj.

Se mer om Euchner här:

Arbetsuppgifter

Euchner är ett familjeföretag med väletablerade innovativa produkter som nu står inför en tillväxtsatsning i Sverige. I rollen som teknisk säljare ansvarar du för att utveckla och underhålla befintliga kunder parallellt med nykundsbearbetning genom prospektering, bokning av möten och kundbesök. Genom en grundlig behovsanalys presenterar du en optimal lösning för kunden. Du arbetar proaktivt och skapar mervärde för kunderna genom att bygga och bevara god kundkontakt. Säljcyklarna är olika långa vilket ställer krav på din tålmodighet. Med ditt driv, nyfikenhet och tekniska intresse vägleder du kund och anpassar den bästa lösningen för dem.

Du utgår hemifrån, men har nära kontakt med dina kollegor och chef för daglig support. Möjligheten finns att ha en kollega närvarande på dina möten för att tillsammans kunna erbjuda kunden en lösning som möter deras behov. Du erbjuds en gedigen introduktion vilket inkluderar bland annat produktutbildning och maskinsäkerhet. Under anställningens gång erbjuds du även löpande kurser och utbildningar inom produkt- och maskinsäkerhet.

* Utveckla relationer med befintliga kunder och aktivt söka efter nya potentiella kunder
* Behovsanalys för att ta fram rätt produkter till kund
* Driva Euchners utveckling framåt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års arbetslivserfarenhet av B2B försäljning inom maskinindustri, automation, processindustri eller liknande
* Meriterande med kunskap inom framför allt maskinsäkerhet, men även andra tekniska områden inom automation
* Obehindrad svenska och engelska, i tal och skrift
* God dator- och systemvana
* B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du drivs av att skapa och upprätthålla goda kundrelationer vilket grundas i ditt intresse för försäljning, att göra affärer och utveckling. I den här rollen förväntas du ta eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det är också en sådan roll som du trivs bäst i. Vidare vill du utvecklas eftersom du vet att du då kan prestera bättre och leverera bättre resultat -både för dig själv och för organisationen. Därför sätter du ständigt upp nya mål och arbetar på ett genomtänkt sätt för att uppnå dem. Din styrka är att du har en tydlig vilja och resultatbaserad säljmetodik där du driver sälj- och affärsprocessen framåt hela vägen till avslut. En viktig del i processen är att du bygger ett långsiktigt förtroende genom att du lyssnar in kundens behov och levererar på det. Utöver detta är du en handlingskraftig och företagsam person som gör saker direkt i stället för att skjuta på dem. Avslutningsvis ser du på ditt jobb som en social mötesplats och gillar att arbetet ger dig nya kontakter och relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Du utgår hemifrån och arbetar i Göteborg med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare