Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales Trainee / Junior Account Manager till B&S Group

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett intresse för försäljning och vill utvecklas inom duty free och travel retailmarknaden? Är du driven och vill vara med på resan att utveckla den nordiska marknaden? B&S Group söker dig som vill bli en del av en dynamisk och internationell miljö där du har möjlighet att växa samt utvecklas inom företaget. Välkommen med din ansökan redan idag för att bli en del av Nordens framtid inom Travel Retail!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos TopBrands Scandinavia AB som är en del utav B&S Group.

Om företaget

B&S Group är en internationell koncern som samarbetar med världens premiumvarumärken inom konfektyr, skönhet, alkohol, personlig vård och hälsa. De marknadsför, säljer och distribuerar produkter inom flera makrnadssegment såsom tax-free butiker, slutkunder och grossister. Med ständigt fokus på kontinuerlig utveckling och introduktion av nya produkter hittar de kundanpassade lösningar för distribution av sortimentet. Deras fokus ligger på långsiktigt partnerskap och strävande efter hållbar och lönsam tillväxt. B&S Groups detaljhandelsgren är specialiserad på taxfree- och resemarknaden för internationella och nationella flygplatser, gränsbutiker, rederier och grossister. B&S Group har idag ett exklusivt samarbete med bland annat Mars Wrigley, The Hershey Company, Heineken och ABinBEV.

Se mer om B&S här:

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Trainee/Junior Account Manager spelar du en central roll i företagets nordiska tillväxtstrategi. Inledningsvis innebär ditt arbete att lära dig företagets struktur, affärssystem och hanteringen av administrativa processer. Vidare är du delaktig i prognoshantering, uppdatering av prislistor och uppföljning av leveranser. Efterhand tar du över ansvaret för befintliga och nya kunder vilket inkluderar nykundsbearbetning samt att underhålla befintliga kundrelationer. Vidare innebär arbetet uppföljningar med kunder, analysering av säljstatistik samt aktivt arbete för att öka försäljningen. Genom en omfattande upplärning och stöd är målet att utvecklas och arbeta självständigt med eget kundansvar och driva försäljningen framåt.

Resor och övernattningar inom Norden ingår i tjänsten. Besök av huvudkontoret i Holland görs några gånger per år.

* Gedigen introduktion i syfte att växa in i säljrollen
* Ansvar för säljprocessen - nykundsbearbetning och försäljning till befintliga kunder
* Hitta kundanpassade lösningar för distribution av produkter
* Positionering av B&S Groups produkter på den skandinaviska marknaden

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller affärsutveckling alternativt arbetslivserfarenhet inom försäljning eller marknadsföring
* God- dator och systemvana
* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Vi tror att du som söker är en person som drivs av att skapa och upprätthålla goda kundrelationer, vilket grundas i ditt intresse för försäljning samt analytiska förmåga. Du tar stort ansvar för ditt arbete och räds inte att ta egna initiativ för att komma framåt. Du är ambitiös och har en entreprenörsanda som speglas i din vilja att nå framgång och goda resultat. Som person är du resultatfokuserad och uppskattar att arbeta i en vinstorienterad kultur med stark lagkänsla där du är delaktig i företagets utveckling. Att vara lyhörd för kundens behov och samtidigt vara nyfiken på marknadens trender är avgörande där du förväntas att vara proaktiv i att identifiera affärsmöjligheter. Vidare har du en god social förmåga, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och skapa förtroende hos dina kunder och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kontoret ligger i Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 jan. 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Halmstad
Försäljning
Företagslogga
Halmstad
Försäljning
Företagslogga
Halmstad
Försäljning
Företagslogga