Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Byggsäljare till Optimera

Publiceringsdatum
09 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en god kännedom inom byggbranschen? Lockas du dessutom av att arbeta på en av Sveriges ledande bygghandelskedjor? Optimera erbjuder dig en utvecklande tjänst där du snabbt blir en viktig del av företaget.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Optimera.

Om företaget

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 66 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder. Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget. Tillsammans har de Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation.

Arbetsuppgifter

I rollen som byggsäljare ansvarar du för hela försäljningscykeln av både nya och befintliga kunder. Du kommer att ha en vardag med stor variation där du i huvudsak arbetar med ordermottagning, prisförhandling och offerthantering. Du arbetar även med att boka möten hos potentiella kundföretag och väl ute på dina kundmöten agerar du rådgivare genom en behovsanalys och presenterar byggmaterial. Vidare arbetar du med att upprätthålla en god kundrelation genom kontinuerlig uppföljning.

Du blir en del av ett team där alla drivs av samma sak; affärer, kundkontakt och framförallt att ha roligt på jobbet. Tjänsten erbjuder dig frihet med stort eget ansvar där du får möjligheten att utvecklas i en platt organisation som värnar om sina medarbetare.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, meriterande inom handel och/eller ekonomi
* En god kunskap inom byggbranschen/byggmaterial
* Något års erfarenhet av försäljning och/eller service
* God dator-och systemvana
* B-körkort
* Då all kontakt sker både muntligt och skriftligt med kunder, bör du tala och skriva flytande på svenska

För att lyckas i rollen är du målmedveten med stark vilja att vinna och göra affärer. Du har förmågan att bygga genomtänkta relationer med andra och du har en positiv inställning. Du anstränger dig för att leverera lösningar samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. I rollen har du ett stort eget ansvar och vi ser därför att du är självgående och initiativtagande eftersom du är den som driver ditt eget arbete framåt. Vidare är du socialt säker och öppen då du pratar med många olika kunder dagligen.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Halmstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 jan. 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kramfors
Data & IT
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Linköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb