Hoppa till innehåll
Automation & Industriteknik Halmstad AB logotyp

Industrielektriker till AITECH

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johan Rosengren
Email
Telefon
Vem är du?

Vi söker dig som är erfaren industrielektriker, installationselektriker eller servicetekniker. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med felsökning, installation, ombyggnationer och förbättringsarbeten av industriutrustning. Som person är det viktigt att du är tekniskt intresserad och lösningsorienterad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

– Avhjälpande och förebyggande underhåll på elektrisk utrustning

– Installation (både nya och befintliga anläggningar)

– Förbättringsarbete på maskinutrustning

Kvalifikationer

Du har teoretisk kompetens minst motsvarande gymnasieskolans El-program samt körkort B. Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande med erfarenhet från industri.

Personliga egenskaper

Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Har god social förmåga för att kunna hantera daglig kundkontakt. Du kan planera ditt arbete samt ta egna initiativ då arbetet är omväxlande och kräver mycket eget ansvar och flexibilitet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!
Automation & Industriteknik Halmstad AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

Aitech är ett innovativt konsultföretag med mångårig erfarenhet inom Automation & Industriell IT.

Vi erbjuder våra kunder allt från nyckelfärdiga projekt till akut felsökning i befintliga anläggningar. Självklart arbetar vi med framtidens teknik för att framtidssäkra våra systemkonstruktioner.

Vi har ett stort kontaktnät med externa resurser inom många områden (så som mekanik, processkunskap, elektronik, beräkning & simulering, besiktning & CE-märkning) som vi tar till hjälp när det behövs. Företaget har sin bas i Halmstad men jobbar med kunder och projekt över hela Europa.