Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Underhållstekniker till Celsa Steel Service

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Om tjänsten
Som underhållstekniker hos oss kommer du att ställas inför spännande och utmanande uppgifter. Du kommer tillhöra Underhållsavdelningen som består av både mekaniker och elektriker. Tillsammans tar ni hand om flera maskinlinjer med uppgift att underhålla, reparera och utveckla maskiner och utrustning ute på de olika produktionsavsnitten samt på utlastningen. Arbetet innebär både att utföra planerat underhåll samt att åtgärda akuta fel och problem vid maskinhaveri genom felsökning med hjälp av ritningar och manualer.

Deltagande i installations- och förbättringsprojekt är också vanligt förekommande och vi jobbar mycket med att utveckla verksamheten, med ett stort fokus på en säker arbetsmiljö. Du kommer arbeta enligt 5S och Lean underhållsystem Mainmaster. Du får en närvarande och kunnig chef som mer än gärna delar med sig av sin kunskap.

Om dig
Vi söker dig som har minst teknisk gymnasieutbildning samt tidigare arbetslivserfarenhet inom underhåll/service/reparation. Du har kunskap om pneumatik, hydraulik och elektronik. Erfarenhet om de vanligaste svetsteknikerna och skärande bearbetningsmaskiner är starkt meriterande.

Som person är du ansvarstagande och har förmåga att kunna ta egna initiativ. Du har ett genuint intresse för teknik, är nyfiken och lösningsorienterad - det du inte redan kan vill du gärna lära dig! Du får en närvarande och kunnig chef som mer än gärna delar med sig av sin kunskap. En god samarbetsförmåga och ett positivt sätt kommer göra att du lyckas och trivs i rollen.

Då många av maskinerna är automatiserade ser vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper. Du har B-körkort och det är ett plus är om du har utbildning i Heta Arbeten. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Om Celsa Steel Service
Celsa Steel Service är Sveriges största armeringsleverantör och förser alla typer av arbetsplatser och fabriker i hela Sverige med koldioxidsnål armering. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Helsingborg i söder till Umeå i norr. Kollektivavtal, friskvård och personalaktiviteter ingår självklart i en anställning på Celsa. Läs mer på www.celsa-steelservice.se

Om anställningen och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bonli via 0736 84 77 73.

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!