Hoppa till innehåll

Truckförare till kommande uppdrag

Nu söker vi en erfaren truckförare till produktion i Halmstad! Är du tillgänglig omgående? Är du en självgående och erfaren truckförare av motviktstruck? Har du tidigare erfarenhet inom produktion? Läs vidare!

Om tjänsten
Du arbetar som truckförare i produktion och ansvarar för att företagets produkter tas väl om hand om. Arbetet innebär utmanande truckkörning och du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra truck, lasta bilar, förse produktionen med material, men även vara behjälplig som maskinoperatör.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Truckkörning av motviktstruck
- Förse produktionen med material
- Lasta bilar
- Maskinoperatör

Om dig
Vi söker dig som är en duktig truckförare med tidigare relevant erfarenhet från lager och/eller industri. Vi tror att du är en person som trivs att jobba självständigt, då det blir mycket tid i trucken, samtidigt som du trivs med att tillhöra ett team. Du skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Du har dessutom god arbetsmoral, positiv inställning samt är flexibel i ditt arbete. Du är en lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du bocka av följande:
- Truckkort B1
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på sex månader på heltid. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund i Halmstad. Finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: emma.andersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Kungsbacka
Industri & Anläggning
Företagslogga