Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk Projektsäljare inom HVAC-marknaden

Ansök nu

Är du vår nyckelspelare när vi nu ska etablera ett nytt affärsområde?

Teknisk Projektsäljare inom HVAC-marknaden

ABG Energy Solutions AB är sedan 50 år en välrenommerad företagsgrupp inom marknaden för hantering av flytande bränslen och idag Sveriges största hyresföretag inom stationära bränslecisterner. ABG-koncernen etablerar nu ett nytt affärsområde inom produkter och lösningar för värme- och kylsystem samt energilagring.

Vi erbjuder

Ett roligt och omväxlande arbete där du blir en nyckelperson som får möjligheten att både etablera, utveckla, och arbeta med skräddarsydda lösningar inom HVAC marknaden, med fokus på produkter inom värme- och kylsystem och energilagring.

Hos oss får du stor frihet under eget ansvar där du får tillgång till en ledning med gedigen branscherfarenhet och ett ledarskap där det finns grundtillit till dig som medarbetare. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och förmåner samt tjänstebil. Du kommer även att ha möjlighet till distansarbete.

Din roll

Du kommer att vara med att forma och etablera ett nytt affärsområde i en spännande utvecklingsfas i ABG-koncernen där du tillsammans med ledningen får bygga en ny verksamhet från grunden.

Hos oss kommer din syn på prioriterade produkter, prissättning och marknadsstrategi att väga tungt.

Du kommer identifiera nya potentiella kundgrupper där du har en konsultativ roll och guidar kunden till skräddarsydda lösningar. Självklart kommer du att få både kunskap och stöd av vår expertis i fabriken i Danmark.

Du kommer att bearbeta beslutsfattare och påverkare inom konsultledet (kyla-, värme energi) och fastighetsägare. ABGs mål är att etablera sig på marknaden för att på sikt växa med fler anställda i det aktuella marknadssegmentet.

Du kommer att ha ett starkt stöd och support från företagets ledning där ni tillsammans utformar en sälj- och marknadsstrategi kring affärsområdet.

Lämpliga bostadsorter är i Halmstad, Varberg eller Helsingborg med omnejd. Tjänsten innebär en del resor inom Sverige samt till fabriken i Danmark.

Din Profil

Vi söker Dig som förmodligen jobbar i närliggande bransch där du har en ett stort affärsdriv och viljan att lyckas.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värderar även övriga egenskaper och förmågor som:

* Du har tidigare erfarenhet från något av marknad- och produktområdena beskrivna, antingen som konsult, projektledare eller säljare, med goda relationer att bygga vidare på i din nya roll
* Du har förmågan att snabbt förstå nyttan med produkter, identifiera kunder och förstå värdekedjor samt etablera nya kundkontakter där du bygger långsiktiga affärsrelationer
* Du arbetar målinriktat med både kreativa idéer och lösningar för att komma framåt
* Du är noggrann och gillar ordning och reda
* Du gillar friheten att arbeta självständigt, kan ta egna beslut, sätta upp egna mål och leverera på dessa, men är samtidigt en lagspelare som inser värdet av att ta hjälp och input från andra i företaget
* Du hanterar svenska mycket väl i både tal och skrift
* Du har körkort

Kontaktuppgifter

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Bergman på mobil 0702-969691

Urval kommer att ske löpande

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget

ABG Energy Solution är specialister på stationär och mobil bränslehantering samt privat och publika drivmedels-och laddstationer för bränsle-el-och hybridfordon.
Med snart 50 år i branschen har vi en oberoende ställning där vårt mål är att våra kunder ska hitta rätt anläggning för sin verksamhet. Vi erbjuder marknadens bredaste program där du kan hyra, köpa eller leasa våra produkter med eller utan supportavtal.
www.abg.se

sökord:HVAC ,värme- och kylsystem,energilagring, ackumulerings- och expansionstankar, blandningsslingor, styrutrustning och automation, hydrofor- och tryckluftsbehållare, kylare & Hydronic, tryckhållningssystem, vakuumavluftare, varmvatten - och sprinklertankar, värmeväxlare

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 okt. 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare