Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Presale & Project Manager inom Energy & Power Solutions

Ansök nu

Rittal är under expansion och söker nu en Presale & Project Manager inom Energy & Power Solutions, arbetsområde Skandinavien.

Om tjänsten
Som Presale & Project manager inom Energy & Power på Rittal har du huvudansvar att ta fram tekniska lösningar som motsvarar våra kunders och marknadens krav och önskemål. Du kommer att arbeta med befintliga partners, integratörer, konsulter och slutkunder inom Skandinavien.

Du utgår från vårt skandinaviska huvudkontor i Ängelholm och kommer ha ett nära samarbete med säljteamen i Sverige, Norge och Danmark som en del av skandinavisk matrisorganisation med fokus på Energy & Power Solutions. Du kommer även att tillbringa en del av din tid ute hos våra kunder.

I din roll som Presale & Project Manager inom Energy & Power kommer en del av dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
* Dimensionering/ konstruktion och design av lösningar för strömfördelning och lågspänningsställverk för industrin och infrastrukturprojekt utifrån kundens behov.
* Att arbeta med reservkraftsystem, UPS och lösningar för energilagring.
* Att arbeta med föreskrivande led för att underlätta implementation av våra lösningar.
* Att utveckla lösningar som ger kunderna ökat mervärde genom kreativt.

Tjänsten Presale & Project manager inom Energy & Power innebär en direktrekrytering till Rittal. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Om dig:
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom mekatronik, automation eller en utbildning som bedöms likvärdig. Du har även minst 3 års erfarenhet av design och konstruktion inom kraftdistribution och infrastruktur för energi mot slutkunder, OEM, systemintegratörer och konsulter.

Som person har du ett affärsintresse och en utåtriktad läggning med förmåga att skapa relationer och sätta kunden i fokus. Det är ett självständigt arbete och det är viktigt att du är drivande och kan ta egna initiativ samt har förmågan att själv se utvecklingsmöjligheter. Det är även viktigt att du kan arbeta såväl i ett team som självständigt mot bestämda mål. Du är resultatinriktad, flexibel och har ett stort engagemang.

Viktigt för tjänsten är:
* Förmågan att arbeta i ett högt tempo för att möte deadlines.
* Erfarenhet från design, konstruktion och montering inom området Kraft & Energi.
* Erfarenhet av ECAD, Eplan eller andra mjukvaror för electrical design.
* Erfarenhet av att driva projekt från presale till överlämning.
* Relationsskapande beteende.
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Du får en mycket viktig roll i ett internationellt företag med full fokus på kunden.

Om Rittal
Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group, är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet. På Rittal i Skandinavien hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och 6000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm, Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn.

För mer information om Rittal: https://www.rittal.com/se-sv/

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Rittal med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Rahma Mallek via Rahma.mallek@adecco.se alt. 0736 84 78 58
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare