Medierådgivare till Hallandsposten

Medierådgivare till Hallandsposten

Nu stärker Hallandsposten upp sitt säljteam med en medierådgivare, vars huvudsakliga uppgift är att utveckla de digitala affärerna för befintliga och nya kunder. Har du erfarenhet av försäljning och ett intresse för den digitala världen? Är du nyfiken, driven och ansvarstagande? Läs då mer!

Om tjänsten
Som medierådgivare på Hallandsposten är du kundens samarbetspartner vid planering, produktion, leverans och uppföljning av deras marknadsföringskampanjer. Det kan handla om att öka närvaron på sociala medier, annonsering i tryckt press, uppbyggnad av webbsida/webbshop, displaysynlighet i nyhetsmedia osv. Genom konsultativa säljdialoger hjälper du kunderna att hitta rätt produkt och lösning till rätt pris.

Du arbetar med att bevara och utveckla en god relation med befintliga kunder samt skapar nya kundrelationer. Affärerna görs främst på fältet, men mötena bokas via telefon eller andra kanaler. Du arbetar efter egen budget och ansvarar för att dina kunder får en hög och proffsig service.

Du arbetar i Halmstad med omnejd och utgår ifrån kontoret i centrala Halmstad. Förutom friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider får du också trevliga kollegor och en chans att bli en del av ett företag med god personalkultur och en stark framåtanda.

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av någon typ av försäljning samt ett intresse för den digitala världen. Du har med fördel kunskap om digitala produkter, men framförallt ett driv att utvecklas inom området. För att lyckas hos oss tror vi att du är nyfiken, orädd och har en positiv attityd. För trivas i rollen bör du vara socialt kompetent och gilla mixen av att arbeta självständigt, men också som ett team.

Tjänsten innebär mycket eget ansvar över egen planering, vilket kräver att du är ordningsam, driven och ansvarsfull. Du vet vikten av god kommunikation och uppvisar alltid ett professionellt bemötande. Körkort B och flytande svenska och engelska i tal och skrift är krav för tjänsten. Poolbil finns tillgängligt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du har en fast lön samt möjlighet att påverka din lön genom ett förmånligt provisionssystem.

Om ansökan
Hallandsposten har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sigrid Håkansson 0736 84 73 00. Tjänsten har start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan

Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!