Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Maskinoperatörer med truckerfarenhet

Ansök nu

Nu ska vi tillsätta maskinoperatörer med truckerfarenhet till vår kund med start omgående.

Om tjänsten
Som maskinoperatör med truckerfarenhet går ditt arbeta ut på att hålla i gång produktionen enligt ordern. Som operatör ansvarar du för att lättare administration. Arbetet innebär både arbete med maskiner och manuellt arbete. Truckkörning förekommer då du kommer lasta och lossa bilar.

Tjänsten som maskinoperatör med truckerfarenhet är förlagt under dagtid 7-16.

Om dig
Vi söker dig som är ansvarstagande och gillar att jobba i ett team. Du är van att arbeta i en miljö där tempot kan variera och tunga lyft kan förekomma. Du som person är prestigelös, noggrann och en lagspelare. Du trivs i en roll som kräver att du tar egna initiativ likaväl som du kan ta emot instruktioner från andra. Uppstår störningar i produktionen är du lösningsorienterad, ansvarstagande och med hjälp av kollegor ser till att problemet löser sig.

Viktigt för tjänsten:
- God fysik då tunga lyft förekommer.
- Truckkort B1.
- Ett maskintekniskt intresse.
- Att du är har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.
- Körkort och tillgång till bil.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är en del av vår personaluthyrning och är ett löpande uppdrag med tillsättning omgående. Du är anställd av oss på Adecco Halland och arbetar ute hos vår kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare vardagar kl 10-16 Lisa Åberg 0736-847663.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare