Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Maskinoperatör till kommande uppdrag

Publiceringsdatum
09 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av produktion? Har du tidigare arbetat som maskinoperatör?

Om tjänsten
Som produktionsmedarbetare ansvarar du för att dagens order utförs på ett korrekt sätt. Du startar med att ställa maskinen efter önskad order och fortsätter sedan med att fylla på och förbereda material i maskinen. Beroende av material förbereds även emballage och plock av spill. Tillsammans med dina kollegor ser ni till att allt rullar på utan avbrott.

Om dig
Vi söker efter en ansvarstagande person, du har erfarenhet av produktionsarbete och är nu redo att möta nästa utmaning. Du gillar ordning och reda och är tekniskt lagd. Om ditt planerade arbete inte blir som det är tänkt, navigerar du enkelt om och anpassar dig efter rådande situation. Du är helt enkelt en flexibel person. Sen är du självklart allt det där andra, som en god lagspelare, analystisk, arbetsam och positiv.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper!

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag på sex månader på heltid. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund i Halmstad. Finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: emma.andersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Olofström
Industri & Anläggning
Företagslogga
Falköping
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb

Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga