Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Löneadministratör till företag i Halmstad

Ansök nu

Är du en strukturerad och initiativtagande löneadministratör som söker ett uppdrag i en spännande miljö? Vi på Adecco söker nu en erfaren löneadministratör till vår kund i Halmstad!

Om tjänsten
Som löneadministratör kommer du att ansvara för stora delar av löneprocessen. I arbetet kommer du att ställas inför spännande uppgifter med stort ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Bereda, sammanställa löner för tjänstemän och kollektivanställda.
- Ta fram statistikunderlag, bl.a. sjukfrånvaro samt flex-och övertid.
- Semesterlöner.
- Administrera reseräkningar.

Uppdraget är ett konsultuppdrag på sex månader med stora möjligheter till förlängning och senare en anställning hos kund.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Är du dessutom en noggrann, ansvarsfull och social person kommer vi ha ett uppdrag som kan utmana dig och ge dig nya kunskaper. Trivs du med att arbeta både självständigt och i team kommer du trivas hos oss.
Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Lisa Åberg via lisa.aberg@adecco.se


Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen att söka!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare