Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Laseroperatör med planeringsansvar till Widal Industri

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Söker du ett varierande arbete där du båda arbetar på kontor och ute i verkstad? Är du teknisk, kan ritningsläsning och har vana av affärssystem? Söker du en stabil och trevlig arbetsgivare? Läs då mer!

Om tjänsten
Som laseroperatör på Widal kommer du att arbeta i en produktion där dina arbetsuppgifter innebär till ca 30% planering på produktionskontoret och till ca 70% med att köra och övervaka lasermaskinen. Du kommer att arbeta med plåtbearbetning, främst med laserskärning, där du bland annat kommer skapa och programmera skärplaner utifrån kundernas behov och önskemål. Genom att planera och samordna arbetet på ett bra sätt optimerar du tillverkningsprocessen och materialhanteringen.

Du kommer att ingå i ett team, men arbeta mestadels i par eller självständigt. Tillsammans hjälps ni åt att planera, prioritera och utveckla arbetssätt inom produktionen. I tjänsten ingår även truckkörning, då du plockar och fyller på material.

Arbetstiderna är 9-18, med viss flexibilitet. Arbetsplatsen finns i Getinge, idag är de ca 20 anställda. Förutom ett varierande arbete blir du en del av ett gäng kollegor som trivs tillsammans, i ett stabilt företag med erfaren ledning. Kollektivavtal, friskvårdsbidrag m.m. är självklara delar i en anställning hos Widal.

Om dig
Vi söker dig med teknisk/verkstadsteknisk utbildning samt ett par års arbetserfarenhet inom relevant arbete. Du har god vana av ritningsläsning, är allmänt datorkunnig samt har vana av att arbeta i affärssystem. Erfarenhet från Monitor är meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen bör du trivas med variationen av att sitta vid datorn och att arbeta fysiskt ute i verkstaden. Du kan arbeta såväl självständigt som i team, och ser värdet i att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du känner igen dig som tekniskt intresserad, strukturerad och nyfiken med en god förmåga att planera i flera led och att hitta effektiva arbetssätt.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Då du kommer köra motviktstruck är truckkort en bonus, annars kommer du förses med utbildning vid anställning.

Om företaget
År 1987 startades företaget Getinge Sliperi & Svets AB, med verksamhet inom sliperi och polering. 2007 köptes företaget av Widal Industri AB och 2012 förvärvades Harplinge Mekaniska AB, vilket bidrog till en ökad kompetens och utökad maskinpark.

Investeringar i maskiner, lokaler och personal har gjorts löpande under åren och vi har idag stor kapacitet genom en modern maskinpark med ett komplett erbjudande inom bearbetning till kunder inom olika branscher. Vår vision är att skapa förutsättningar för expansion, genom en modern och inspirerande arbetsplats med den bästa laguppställningen och lagandan! Läs mer på www.widalindustri.se


Om anställningen och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bonli via 0736 84 77 73.

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!