Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Kommunikatör inriktning webb

Ansök nu

Är du en driven kommunikatör som brinner för digital kommunikation?
Läs mer om tjänsten nedan och sök redan idag!

Om företaget
PFM Research i Sverige AB är sedan 1999 experter på datainsamling och genomför undersökningar av högsta kvalitet.

Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välrenommerade undersökningsföretag och opinionsinstitut. För dem duger bara bästa service och data av högsta kvalitet.

Via telefonintervjuer, webbintervjuer, fokusgrupper/personliga intervjuer, postala enkäter, produkttester och användartester ger vi insikter om marknaden, kunderna, medarbetarna och varumärket så att rätt beslut kan fattas.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig, en kreativ och driven kommunikatör som vill vara med och utveckla PFM Research i Sverige AB´s kommunikationsarbete.

Rollen som kommunikatör med webbinriktning innebär att driva, planera och hålla ihop marknadsföringen på företaget. I arbetet ingår att kommunicera med olika samarbetspartners, ge stöd och rådgivning till säljarna samt se till så att alla arbetar i samma riktning. Du kommer även att ha huvudansvar för att driva och utveckla vår digitala kommunikation vilket innebär operativt arbete med olika digitala kanaler. Du arbetar bland annat med att identifiera förbättringsbehov och driva förändring kopplat till nyttan för våra olika behov.

I rollen ingår också att medverka i olika arbetsgrupper och samverka med övriga anställda inom projekten.

Som kommunikatör hos oss får du utmanande och roliga arbetsuppgifter och samtidigt möjligheten att arbeta brett med kommunikation, med allt från att ge verksamheterna stöd i olika kommunikativa utmaningar till att producera innehåll till olika kanaler och planera kommunikationsprojekt. Vi arbetar nära varandra, har roligt och hjälps åt!

Du kommer främst att arbeta med:
* www.pfmresearch.se
* Webbpublicering och webbanalys
* SEO/SEM
* Att bearbeta befintligt innehåll och skapa nya texter
* Omvärldsbevakning och analys
* Planera, genomföra och utvärdera interna och externa kommunikationsinsatser

Kvalifikationer
* Gymnasium eller likvärdig utbildning samt tre (3) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
* Goda kunskaper i grafisk formgivning (kunna skapa enklare figurer och illustrationer i Illustrator och trycksaker såsom programblad och broschyrer i InDesign)
* Goda kunskaper i bildhantering (kunna justera bilder i Photoshop för t.ex. webben)
* Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet (Word, PowerPoint, Excel)
* Goda kunskaper i att bearbeta och skriva texter och kommunicera budskap på ett informativt och målgruppsanpassat sätt i olika kommunikationskanaler
* God vana att producera och publicera texter, bilder och rörlig media för webb

Vi söker dig som är trygg och stabil samt öppen och utåtriktad. Du tycker om att samarbeta, är positiv och prestigelös och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Du är pedagogisk och delar gärna med dig av dina kunskaper.

För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ, ha en god förmåga att strukturera, arbeta långsiktigt, planera och prioritera. Du kan snabbt ställa om och är flexibel. Du har förmågan att analysera, värdera och sammanfatta information som sedan kommuniceras effektivt och tydligt.

Du drivs av att leverera resultat och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv som bidrar till att PFM Research i Sverige AB når sina mål och skapar nytta för sina uppdragsgivare.

Om anställningen
Anställning: Tillsvidareanställning 100%
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Halmstad

Kontakt
Hanna Bonli
Hanna.bonli@adecco.se, 0736 84 77 73

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare