Hoppa till innehåll

Extrajobb för studenter- Produktion

Studerar du och är på jakt efter extrajobb på vardagar? Nu behöver vi på Adecco utöka vår studentpool!

Om tjänsten
Som ambulerande konsult i Adeccos uthyrningsverksamhet får du möjlighet att arbeta på olika företag med olika typer av uppdrag inom området industri och logistik. Just nu har vi deltidsuppdrag hos våra kunder i Halmstad med omnejd. Antalet arbetstimmar varierar veckovis i enlighet med våra kunders önskemål, både dag/natt/kväll är vanligt förekommande. Uppdragen uppkommer ofta med kort varsel, vilket kräver att du har ett flexibelt schema. Arbetsuppgifterna består av varierande uppgifter som förekommer inom produktion och lager, såsom övervakning av maskin, plock och pack. Service, flexibilitet och problemlösning är en stor del av ditt arbete.

I din roll som student kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Plock och Pack
- Övervakning av maskin

Om dig
Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Som person är du effektiv, positiv och har hög arbetsmoral. Du kommer att arbeta i grupp såväl som självständigt. Det är viktigt att du är noggrann, arbetsvillig och en god lagspelare. Du behöver vara flexibel och kunna ställa upp med kort varsel. Din prestigelöshet, kvalitets- och servicekänsla gör att du kommer att trivas som konsult för Adecco.

Viktigt för tjänsten är:
- Att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% (exempelvis studier)
- Flexibel och kan ställa upp med kort varsel.
- Att du är en arbetsvillig lagspelare

Har du erfarenhet av arbete inom industri, lager, har du truckkort A+B samt erfarenhet av detta är det ett plus. Ett krav är att du har B-körtkort och tillgång till bil.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Student. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan direkt!

Om Ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Andersson via emma.andersson@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord
student, industri, produktion, lager, Halmstad, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Kristinehamn
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Halmstad
Industri & Anläggning
Företagslogga