Hoppa till innehåll
Ansök nu

Har du tidigare arbetat som elmontör, elektriker eller med liknande arbete? Har du erfarenhet av att läsa elscheman? Nu söker vi en elmontör.

Om tjänsten
Som elmontör arbetar du med att montera el- och mekaniska komponenter utifrån ritningsunderlag och arbetsinstruktioner. I vissa fall måste du själv kunna leta fram rätt ritningsunderlag och arbetsinstruktioner. Du behöver kunna läsa ett flödesschema och omsätta detta till en rörinstallation. Montering är en viktig del i kedjan till slutprodukt och arbetet utförs därför med högsta kvalitet. Du kommer även att dokumentera de arbetsmoment som genomförts. Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag.

Tjänsten som elmontör är ett konsultuppdrag.

Om dig
Du som är ansvarsfull, engagerad i arbetet och tycker om att arbeta med händerna kommer att trivas i denna roll. Vi söker dig som har erfarenhet av el-montering och/eller en teknisk utbildning, lämpligen el- och energiprogrammet. Du är händig och praktiskt lagd, van att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, samt har körkort och tillgång till bil.

För att vara aktuell för tjänsten:
- Erfarenhet som elmontör/elektriker och eller utbildning inom relevant område
- God kunskaper i ritningsläsning/kopplingsscheman
- Noggrann, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga
- Svenska i tal och skrift
- B-körkort och tillgång till bil

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som elmontör är en del av vår personaluthyrning och är ett löpande uppdrag. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos vår kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Lisa Åberg via lisa.aberg@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare