Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Administratör till kund i Halmstad

Ansök nu

Har du erfarenhet av administrativt arbete? Är du en strukturerad, flexibel och en serviceminded person som gillar ett varierande arbete? Då har Adecco ett spännande uppdrag för dig!

Om tjänsten
Tjänsten som administratör är ett uppdrag med varierande arbetsuppgifter. Du är länken mellan sälj och installationsteamet, där du kommer arbeta både självständigt och i team. Dina arbetsuppgifter kommer bla bestå av att boka transporter, se till så att installatörerna är på rätt uppdrag och att produkterna är på plats. Hjälpa till att stötta vid reklamation och avvikelser. Du har både interna och externa kontakter. Arbetet är förlagt på dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från administrativt arbete, har du jobbat i en supportfunktion är det meriterande. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du social, driven, koordinerande, proaktiv och du tycker att det är roligt att arbeta självständigt och ser vad som behöver göras. Du är en flexibel person som föredrar ett varierat arbete där du har en viktig funktion för flera avdelningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som adminstratör är en del av vår personaluthyrning med tillsättning omgående t.o.m 231031, finns möjligheter till att uppdraget förlängs då det är högt tryck på avdelningen. Du är anställd av oss på Adecco Halland och arbetar ute hos vår kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Lisa Åberg via 0736-84 76 63.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, support, orderhantering, leverantörskontakt, Halmstad,

Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare