Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior automationsingenjör till bolag inom medtech

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som junior automationsingenjör hos vår kund får du möjligheten att forma framtidens vårdteknik! Du kommer vara med och utveckla bolagets produkter, genom PLC-programmering och nära samarbete både internt och externt. Vi tillsammans med bolaget erbjuder en inspirerande miljö som främjar personlig och professionell tillväxt, med stöd från en dedikerad konsultchef. Ansök idag för att ta nästa steg i din karriär inom MedTech!Om tjänsten

Här får du möjlighet att vara del av vår kunds växande team hos en ledande global MedTech-leverantör som strävar efter att rädda liv och revolutionera vården världen över. Med över 10 000 passionerade medarbetare och närvaro i över 40 länder erbjuder vi en unik möjlighet för en Automationsingenjör att forma framtiden inom vår bransch.

Dynamisk Arbetsmiljö: Kliv in i en bred roll med varierande arbetsuppgifter, där ingen dag är den andra lik. Du kommer att utvecklas och växa i en miljö där innovation och nytänkande uppmuntras. Din passion för teknik kommer vara en bidragande faktor till att underlätta livet för många i samhället.

Samarbete både internt och externt: Bli del av ett team bestående av över 15 personer med olika kompetenser, där de gemensamt strävar efter att skapa kvalitativa produkter och framstående resultat för bolaget. Ni arbetar både över gränserna genom kontakt internt samt externt med bolagets kunder.

Som Automationsingenjör kommer du vara nyckeln till framgång genom att hantera programmering av styrsystem för bolagets leveransprojekt. Din dag kommer att fyllas med meningsfull interaktion, där daglig kontakt med både interna och externa parter skapar en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Du säkerställer tillsammans med dina kollegor rätt kvalitet och den kontinuerliga utvecklingen av produkterna, och därmed en avgörande del av bolagets strävan efter framgång.

Du erbjuds

 • Möjlighet att fortsätta utvecklas inom ett bolag, där ni tillsammans gör skillnad för samhället
 • En dedikerad konsultchef som ser till ditt välmående och din utveckling inom karriären


Arbetsuppgifter
 • Programmering av styrsystem för bolagets leveransprojekt
 • Daglig kontakt med både interna samt externa parter
 • Säkerställer rätt kvalitet och utveckling av deras produkter


Kvalifikationer
 • Har en färdigställd eftergymnasial utbildning inom mekatronik eller automation
 • Har goda kunskaper inom PLC-programmering
 • Är obehindrad i svenska och engelska både i tal och skrift, då arbetet sker på dessa språk

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom en industri
 • Har kunskaper inom el

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande Jobb

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 april 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se