Verksamhetsutvecklare inom IT till INVOLVUS, Halmstad

Verksamhetsutvecklare inom IT till INVOLVUS, Halmstad


Är du en senior Verksamhetsutvecklare inom IT med driv och affärsmässiga arbetssätt? Här har du möjlighet att vara med i uppstarten av ett helt nytt kontor i Halmstad. Intresserad? Låt oss prata mer!

INVOLVUS vill bli kända även i Halmstad. Vi utökar vår verksamhet i Halland där vi nu behöver en person med brett nätverk inom IT. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter, och ett riktigt roligt jobb, kort sagt. För rätt person finns även möjligheten till delägarskap.

Vår idé är att arbeta oberoende som rådgivare hos våra kunder, där du på plats hos dem bidrar till deras utveckling och spetsar till området inom IT och digitalisering.
Välkommen med din ansökan.


Din framtida arbetsgivare
INVOLVUS startade sin verksamhet 2011 med en ambition att erbjuda oberoende rådgivning inom IT. Som företag kan man använda vår kunskap, erfarenhet och breda kontaktnät för en långsiktig hållbar utveckling av verksamheten där IT är ett stöd. Vi på INVOLVUS har lång erfarenhet av både affärsutveckling, organisationsutveckling och IT med tjänster inom försäljning, leverans och ledningsarbete. Idag finns ett 20 tal Oberoende Rådgivare på plats med lång erfarenhet och bakgrund som VD, Försäljningschef, Konsultchef, Affärsområdeschef och IT-Chef inom IT och Digitalisering.

Vi har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Borås, Karlstad, Varberg samt Helsingborg och växer kontinuerligt för att möta våra befintliga och nya kunders behov av strategisk rådgivning.


Vad erbjuder rollen?
Som Verksamhetsutvecklare hos oss kommer du, beroende på upplägg gå in hos våra nya och befintliga kunder för att stötta eller stärka dem, beroende på var de befinner sig och vad de vill ha utväxling i.

Din roll hos våra kunder kan ofta liknas med exempelvis CIO, IT-chef/ansvarig, IT-strateg eller projektledare.

Du är den förste på plats i Halmstad men kommer självklart ha stöttning ifrån våra andra kontor, främst i Halland. Din uppgift blir dels att utveckla INVOLVUS verksamhet och affärer och i din operativa roll verka ute hos våra kunder för att förbättra och utveckla deras verksamhet. Viktigt här är att hålla dig ajour med omvärlden och ständigt vara uppdaterad.
Rollen erbjuder dig frihet och omväxlande utmaningar som berör intressanta områden såsom:
-Verksamhetsutveckling
-Val och inköp av plattformar och system
-Budget och planering
-Säkerhetsfrågor kopplat till IT

INVOLVUS mål är att kunna ge ett komplett stöd för styrning och utveckling inom IT & Digitalisering. Helt oberoende i val av leverantörer.


Vem är du?
Vi söker dig som vill framåt och är relativt senior inom området, din erfarenhet och kunskap blir avgörande både för oss och våra kunder.

Kanske är du idag anställd men vill utvecklas och anamma din erfarenhet i annan form och i en mer omväxlande vardag.

Affärstänk är centralt för dig, vi kan i vissa fall kalla dig entreprenör, men viktigt är såklart att inte tumma på din kunskap. Vi tror att du har ett nätverk i Halmstad som du kan dra nytta av i dina framtida affärer, därefter brukar uppdragen rulla in efter hand och vi får då chansen att anställa fler.

Vi tror att du kan projektledning, försäljning och har bra blick för verksamheter. Din personlighet beskrivs med sunda värderingar, ett härligt driv, du scorar relativt högt på ordning och reda och i din prestigelöshet vill du ge av dig själv till din omgivning, både kunskapsmässigt och i form av trivsel.
Körkort är en förutsättning för att hantera dina resor till våra kunder.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 12 februari 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Anders på Anders.Jansson@effektiv.se

Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
IT-konsult IT-chef digitalisering IT-rådgivare konsultchef

Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.