Teknisk säljare

Teknisk säljare


En driven säljare som gillar helhetsansvar sökes!
Malte befinner sig i tillväxt och välkomnar dig till ett familjärt bolag med stor kompetens. Som säljare arbetar du relationsskapande där du utvecklar befintliga kunder och bearbetar nya. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter, kundfokus och produktägarskap. Passar det dig?

Din framtida arbetsgivare
Malte bygger och monterar tvätt- & drivmedelsanläggningar, bränslekonditionering och distributionssystem. Produkterna finns främst representerade i Norden men vi ser även ett ökat behov av våra produkter i Europa. Malte är en av Europas ledande tillverkare av publika ovanjordsanläggningar för drivmedel. Med närmare över 100 år erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle med alternativa gröna drivmedel för framtiden. Malte har för närvarande 27 anställda och befinner sig i tillväxt. För mer info: www.maltefw.com

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Teknisk säljare erbjuds du en variationsrik vardag, med eget ansvar och med stor utvecklingspotential. Ditt huvudfokus kommer att vara nykundsbearbetning. Det kan vara helt nya kunder, stora som små, men också tidigare kunder som vi önskar tillbaka till vår kundbas. Du kommer även att tilldelas vissa befintliga kunder att ansvara för, som du förvaltar och utvecklar. Våra kunder kan exempelvis vara en bensinmacksägare som behöver nya pumpar, vill bygga en tvättanläggning, etablera elbilsstationer eller ett företag som behöver olika betallösningar.

Som Teknisk säljare har du även produktansvar och tät kontakt med våra olika leverantörer, som du också kommer att besöka för att bibehålla din produktkunskap och för goda relationer. Dina veckor består till större delen av kundbesök som du själv ges friheten att planera. Maltes kundbas sträcker sig över hela landet. När du inte är ute hos kund har du din bas på kontoret i Halmstad där du sköter de administrativa delarna och blir en del av ett familjärt och kunnigt team.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Kartläggning av marknad och kunder
- Rådgivning och konsultation till kund
- Orderadministration och leveransbevakning
- Offertberedning och uppföljning


Vem är du?
Du är säljaren som drivs av att ha helhetskoll på din marknad. Du är tekniskt intresserad och har en nyfikenhet av att kunna dina produkter som ex kan vara pumpar, elbilsladdningslösningar och betallösningar. Du kanske till och med har erfarenhet inom det området? I så fall är det ett plus.

Vi tror att du ser möjligheter och lösningar i det mesta och har en positiv aura, med ett tydligt sinne för affärer och service. Vår försäljning bygger mycket på relationskapande vilket gör att vi söker dig som är bra på att hantera människor på olika nivåer, i olika situationer där du både kan ta av och på kavajen och kan läsa av situationen.

Malte har en stark tillväxt och den här positionen kommer bidra till att sätta struktur i försäljningsarbetet. - passar det dig?

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 29/3 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Angelica på angelicaaasplid@effektiv.se


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Malte Fuel and Wash.


Sökord
Säljare, fältsälj, försäljning, kundvård, produktägarskap, account manager, sales, Halmstad

Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Malte Fuel and Wash.