IT Konsult till A+W

IT Konsult till A+WSom IT-konsult erbjuds du en varierande vardag i internationell miljö. För att få förståelse för våra unika system kommer du initialt att arbeta med support mot våra kunder och agera tekniskt stöd för våra säljare. När du är varm i kläderna kommer rollen att utvecklas till en specialistroll, där du arbetar med projekt och blir en viktig länk mellan kund och systemutveckling. Du välkomnas till ett kunnigt team med god laganda. Varmt välkommen att läsa vidare!


Din framtida arbetsgivare
A + W är marknadsledare inom utveckling och försäljning av programvara/mjukvara för glasindustrin. De utvecklar ERP-, PPS- och optimeringsmjukvara för att göra glas- och fönstertillverkning bättre och effektivare. Kundbasen består av över 1000 kunder världen över och de närmsta åren kommer stora satsningar göras på den nordiska marknaden. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Mer information om A+W finns här: http://www.a-w.com


Vad erbjuder rollen?
Som IT-konsult erbjuds du en varierande vardag i internationell miljö. För att få förståelse för våra unika system kommer du initialt att arbeta med support mot våra kunder och agera tekniskt stöd för våra säljare. Steg för steg när du är varm i kläderna kommer rollen att utvecklas till en specialistroll, där du arbetar med projekt och blir en viktig länk mellan kund och systemutveckling. Låt oss lista några av dina arbetsuppgifter:

- Kundsupport för våra produkter
- Konfigurera och löpande uppdatera funktioner i systemen som kunderna önskar
- Driva implementation av olika ERP/PPS- projekt, där du ex kartlägger kundens unika affärskrav och skräddarsyr funktionella lösningar
- Delta i utveckling, leverans och uppföljning av lösningar
- Tillhandahålla utbildningar, uppdateringar och rådgivning för slutanvändare/kund

A+W växer och därav behövs ytterligare en IT Konsult i Halmstad. Du kommer att ingå i ett positivt och engagerat team om åtta personer. Förutom att arbeta i ett marknadsledande internationellt bolag erbjuder vi dig interna utbildningsprogram och ett lärorikt arbete med stor utvecklingspotential både i Halmstad och internationellt. Vi erbjuder även flexibilitet för att våra medarbetare ska kunna arbeta hemifrån men vi värdesätter också att samlas på kontoret där vi äter frukost tillsammans.
Resor både internationellt och nationellt kommer att förekomma i viss mån. Tjänstebil ingår i rollen.


Vem är du?
För att lyckas i rollen som IT-konsult är du tekniskt nyfiken, har ett brinnande intresse för IT och har en problemlösande inställning. Vi ser gärna att du är utbildad inom affärssystem eller systemvetenskap, IT eller har någon annan teknisk utbildning. Utbildningsbiten är dock inte ett krav såvida du har relevant kunskap inom området och har en professionell lyhördhet.

Som person du är kommunikativ och har du förmågan att bygga goda relationer med kunder och kollegor. Du är van att arbeta självständigt, kan planera din tid och finner en hög ansvarskänsla i det du gör. Då du arbetar internationellt är det viktigt att du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Projektledning och innehar IPMA certifiering.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdatum är 5:e februari. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Angelica Asplid på angelica.asplid@effektiv.se

Sökord
Projektledning, Affärssystem, Glasindustrin, Mjukvara, Programvara, IT, IT Konsult, Affärsystemkonsult, Customer Service, Halmstad

Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.