Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

International Sales Manager

Ansök nu

Vi söker en affärsdriven och kundorienterad säljare med ett entreprenöriellt sinne som vill vara en del av en dynamisk organisation som ständigt strävar efter att utvecklas. En lyckosam säljare i detta fall är glad, streetsmart och gillar tekniken i vårt utbud. Vill du vara med på en spännande resa i 365id:s globala expansion och driva försäljning som International Sales Manager? Vi hoppas det. Välkommen att läsa vidare.

Din framtida arbetsgivare
365id utvecklar och säljer id-verifieringslösningar till kunder över hela världen. Våra innovativa och egenutvecklade 365id Scanners kompletteras nu med ytterligare id-verifieringslösningar i form av appar och SDK. Våra kunder är allt från internationella aktörer i finansvärlden till den lokala bilförsäljaren. Vi är ett ungt entreprenörsföretag men har redan lyckats etablera marknadsnärvaro i stora delar av världen med fler än 800 kunder.

Vad erbjuder rollen?
365id är mitt i en spännande tillväxtfas där det finns oändliga möjligheter. Som International Sales Manager kommer du att bli en viktig kugge i organisationen där du arbetar med värdeskapande relationsförsäljning och har en nyckelroll i att skapa säkerhet och minska risker för kunderna.

Inledningsvis är det mycket nykundsbearbetning, där du ansvarar för valda regioner, därefter blir det mer vård av befintliga. Du får möjligheten att arbeta med hela säljprocessen, högt och lågt, - från att kartlägga och kontakta leads till att genomföra säljmöten och presentationer och därefter slutföra avtal. Men jobbet handlar inte bara om att sälja, utan också om att vara en del av det strategiska arbetet inom säljplanering, marknadsföring och produktutveckling.

Du har många kontaktytor. Resor förkommer, men de flesta säljmöten sker digitalt. Genomsnittligt resande är ca 20 övernattningar om året, och även en handfull spännande mässor ingår, senast i bl.a Las Vegas, Amsterdam och London.
Du rapporterar till bolagets försäljningschef.Vem är du?
Eftersom försäljningen bygger mycket på relationsskapande, gör det att vi söker dig som är bra på att hantera människor på olika nivåer och i olika situationer. Du är teknikintresserad eller har ett genuint intresse att lära dig vår tekniska plattform.

Vi är intresserade av din förmåga att bygga starka relationer med våra kunder och se till att vi når våra försäljningsmål. Vi tror att du kommer att imponera med din affärsengelska och ytterligare språk är meriterande.

Kort summering av önskvärd erfarenhet:
* Du har ca 3-5 års erfarenhet av B2B försäljning - gärna på en internationell marknad
* Du är van vid att jobba med långa säljcykler och försäljningsadministration
* Du skriver, talar och presenterar obehindrat på svenska och engelska
* Du drivs av att sälja, möta kunder och driva utveckling


Är detta din perfekta match?
Vi hoppas det! Du hamnar på ett företag med en familjär anda, högt i tak och lättsam stämning - samtidigt ställs höga krav och det finns en förväntan på att alla gör sitt bästa. För 365id är teamet det viktigaste där det är du och dina kollegor som driver företaget framåt.

En hälsning från 365id:
Vi har kul tillsammans och håller oss i form med löpning samt gemensam träning. Vi fikar tillsammans och bjuder på en enklare frukost varje dag. Du får riktigt bra kaffe och vi har en frysbox full med glass. Inom kort kommer vi också flytta till nya luftiga och fräscha lokaler på Karlsrovägen 77, på Flygstaden.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 18/6 2023. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Rekryteringskonsult Angelica på angelica.asplid@effektiv.se


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare