Innesäljare till Range Servant

Innesäljare till Range Servant


Vi söker en Innesäljare till Range Servant i Halmstad. Det är ett varierande och roligt uppdrag, en riktig spindel-i-nätet funktion för en duktig administratör som trivs i rollen som länk mellan kund och utesäljare. Välkommen att läsa vidare.

Din framtida arbetsgivare
Range Servant grundades 1983, i Sverige av Jordan Knez. Han tog sin golfentusiasm och kombinerade den med sin tekniska kunskap från förpackningsindustrin. Resultatet blev den första Range Servant bollautomat och sedan dess har han utvecklat många högkvalitativa rangeprodukter.

Vårt mål är alltid att leverera en produkt som inte bara är innovativ, utan genialiskt enkel och redo att prestera på högsta nivå. Med stor erfarenhet inom golfbranschen har Range Servant framgångsrikt utökat sina marknadsandelar och är idag den ledande leverantören av högkvalitativa bollhanteringssystem. 1991 öppnade Range Servant ett dotterbolag i Nordamerika och är också representerat av distributörer över hela världen.


Vad erbjuder rollen?
Du erbjuds ett uppdrag på fartfylld och variationsrik position på ett företag i medvind. Du kommer att ersätta ordinarie innesäljare under föräldraledighet. Här kommer du att fungera som spindeln-i-nätet, på riktigt, där din huvudsakliga arbetsuppgift är att fungera som en smidig länk mellan kund och utesäljare. Du kommer att fylla en viktig funktion där du håller samman den administrativa delen och är etta på bollen när det kommer till att svara på mejl och telefon. Du blir en del av härligt gäng på säljavdelningen där laganda och prestigelöshet är ledord.

Andra exempel på arbetsuppgifter:

* Stötta utesäljarna med administrativa uppgifter
* Produkt- och leveransfrågor
* Orderadministration
* Offerthantering
* Enklare fakturering
* Ansvara för mässförberedelser såsom kläder, give aways och bokningarVem är du?
För det här uppdraget söker vi dig som drivs av att ge service, som snabbt och lätt sätter sig in i olika frågor och är lösningsorienterad. Du kan med lätthet kommunicera och skapa relationer med alla typer av människor, har ett naturligt kundfokus och god affärsförståelse där du levererar en kundupplevelse i världsklass.

Vidare kan du hantera många arbetsuppgifter samtidigt och gillar att arbeta i ett högt tempo där du har ordning och reda. Förutom att du är självgående är du också en lagspelare med god samarbetsförmåga, som ser vad laget behöver. Avslutningsvis ser vi gärna att du är prestigelös och tycker att det är kul att ta dig an diverse olika arbetsuppgifter, allt ifrån att fixa fika till att besvara tekniska frågor om våra golfmaskiner.

Värdefulla kompetenser:
* Mycket god data/systemvana
* Erfarenheten av kundservice och innesälj
* Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Har du erfarenhet av affärssystemet Pyramid eller HubSpot är det starkt meriterande. Är du dessutom intresserad av golf ser vi det som en stort plus i kanten.

Villkor
För den här tjänsten kommer du att vara anställd av Effektiv och vara uthyrd som konsult under 12 månaders tid till Range Servant AB då en av nuvarande Innesäljare går hem på föräldraledighet, men förhoppningsvis erbjuds du en anställning. Du erbjuds du en gedigen introduktion och blir en del av ett team med god sammanhållning.

Start: Snarast möjligt, senast mitten på mars 2023
Omfattning: Heltid, 12 månader
Arbetstider: 8-16.30 måndag - fredag

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 12 feb 2023. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Alfred Larsson på alfred.larsson@effektiv.se eller Angelica Asplid på angelica.asplid@effektiv.se


Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Sökord
Innesäljare, Innesälj, Försäljning, Kundsupport, Kundvård, Administration, Golf

Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du inledningsvis vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.