Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Extrajobb studenter, Halmstad

Ansök nu

Välkommen till en spännande möjlighet inför hösten! Har du erfarenhet av att jobba på lager eller i produktion? Effektiv söker ambitiösa studenter för lager- och industriuppdrag på dag- och kvällstid. Ansök redan nu!

Din framtida arbetsgivare
Vi samarbetar med ett antal kunder som söker personal för både lager och industriarbeten.

Vad erbjuder rollen?
Som timanställd hos oss Effektiv får du möjlighet att jobba hos våra kunder, där du kan få göra olika arbetsuppgifter som är typiska inom industri och lager. Det kan exempel vara ompackning av varor, stå i produktion, truckkörning eller liknande beroende på dina kunskaper.

Tjänsten innebär att du blir en del av vår arbetspool vilket betyder att uppdragens placering, arbetstid och varaktighet varierar. För att detta extrajobb ska passa dig behöver du vara flexibel och kunna växla upp då det är ett högt tempo och ett fysiskt arbete.

Ort: Halmstad med omnejd
Omfattning: Deltid
Arbetstider: Varierande arbetstider, del av dag eller hela dagar, helger kan förekomma.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Vi ser gärna att du kan variera från att arbeta några timmar till hela dagar och olika arbetstider.

För att passa i rollen behöver du ha en positiv inställning, god arbetsmoral och vilja att lära sig. Du är en person som vill göra sitt bästa på jobbet och gillar känslan av att vara produktiv. Det är meriterande med erfarenhet inom industri och lager, men vi lägger stor vikt på personliga egenskaper då vi tror att man klarar sig långt med rätt inställning.

Du behöver:
- Vara studerande eller annan sysselsättning om minst 50%.
- Talar och förstår det svenska språket.

Meriterande:
- B-körkort och tillgång till egen bil (för att kunna ta sig till fler arbetsplatser)
- Erfarenhet inom industri och lager
- Truckkort


Är detta din perfekta match?Om Team Effektiv
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
Extrajobb, Student, Deltid, Lager, Industri, Truckkörning, Orderplock, Halmstad

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare