Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Erfaren Ekonomiassistent Halmstad

Ansök nu

Löpande bokföring, hantering av moms, skatt och arbetsgivaravgifter. Är det som musik i dina öron? Är du trygg i de uppgifterna och är redo att hoppa in för ett konsultuppdrag?
Vår kund behöver dig!


Om företaget
Vår kund finns i Halmstad och är en mindre ägarledd koncern. De administrativa uppgifterna sköts av ett litet team om tre personer.

Vad erbjuder rollen?
Under en period behöver ekonomifunktionen på företaget bemannas med en erfaren ekonomiassistent som kan sätta sig in i rutiner efter viss överlämning och sedan med stöd på distans sköta det löpande redovisningsarbetet. Du behöver därför ha god erfarenhet av uppgifterna nedan samt motiveras av att hjälpa till och använda din erfarenhet.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Löpande redovisning
- Reskontrahantering
- Moms och skatt samt arbetsgivaravgifter

Leverantörsfakturar hanteras i ett digitalt flöde och övrigt sker i VISMA administration,


Vem är du?
Vi tror att du har god erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning. Du kanske har varit konsult förut och trivs med att komma in i nya miljöer och vara den räddande ängel under ett glapp i bemanningen. Är du nyfiken på nya uppgifter och och trygg med din redovisning är det dig vi söker. Hos vår kund är det nybyggd trevlig kontorsmiljö. Trevliga,kompetenta och drivna personer jobbar här.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 23-09-14. Tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum så vänta inte med din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Madeleine Neidert på madeleine@effektiv.se

Sökord
ekonomi, ekonomiassistent, redovisningsekonom, konsultuppdrag

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare