Konsultchef till A-Talent Group Halmstad

Konsultchef till A-Talent Group Halmstad

A-Talent Group
A-Talent Group fokuserar på specialiserad kompetens inom rekrytering, interim och executive search och återfinns inom branscherna samhällsbyggnad, finance och teknik. Koncernens bolag finns representerade på flera ställen runt om i Sverige, bland annat med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Halmstad. Vi jobbar inom våra tre affärsområden A-Talent Search, A- Talent Tech och A-Talent Finance.

Denna roll kommer att fokusera på primärt konsult-och interimsuppdrag inom vårt affärsområde för Finance. Men det kommer även finns möjlighet att jobba med våra andra affärsområden. För rollen finns möjlighet att utgå något av våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Halmstad.

A- Talent Finance
A-Talent Finance rekryterar och hyr ut konsulter till alla typer av befattningar inom ekonomi- och finansområdet; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer och controllers till ekonomichefer samt CFO. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder, som spänner sig från små företag till multinationella jättar och återfinns inom alla branscher. Med över 20 års erfarenhet av specialiserad kompetensförsörjning inom ekonomi och ett unikt nätverk av tusentals ekonomer har vi en stabil grund att stå på.

Ansvarsområden
Som konsultchef har du en nyckelroll i företaget och arbetar i ett nära samarbete tillsammans med övriga teamet med rekryteringskonsulter och researchers. Hos A- Talent Finance har vi korta kommunikationsvägar och en stor möjlighet att påverka. Du kommer även få ett stort utrymme att forma rollen som konsultchef och driva projekt som du själv brinner för. Det finns även möjlighet att jobba med fler av våra affärsområden inom koncernen.

Arbetet som konsultchef innebär att skapa långvariga relationer hos både våra konsulter och samarbetspartners samt att finna den bästa matchningen mellan våra kunder och kandidater. Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Bygga nätverk både med kunder och konsulter
  • Jobba aktivt med ledarskap för våra konsulter som är ute hos kund
  • Att identifiera möjligheter och utmaningar hos potentiella och befintliga kunder
  • Framtagning av kravprofil i samarbete med kund
  • Search-arbete i vår kandidatbas och nätverk
  • Screening av inkommande ansökningar
  • Kompetensbaserade intervjuer
  • Att driva och utveckla affären framåt
Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som konsultchef samt har en relevant utbildning. Samarbete är A och O men för att trivas i rollen är det viktigt att du kan arbeta proaktivt och driva processer självständigt från start till mål. Du är kommunikativ och lyhörd för eventuella behov hos våra samarbetsparters.

Varför A-Talent Group?
A-Talent Group befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi växer både organiskt och genom förvärv. Du kommer in i ett bolag med mycket kompetens och möjlighet till framtida karriärsutveckling. Hos A-Talent Group blir du en del av ett målinriktat och prestigelöst team där nya idéer alltid uppmuntras. Vi tror på frihet under ansvar och erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du kan jobba både hemifrån och från våra moderna kontor med centralt läge i Malmö, Göteborg, Halmstad och Stockholm. Vi strävar ständigt efter att nå våra mål med högsta kvalitet men det är samtidigt lika viktigt att vi har kul och mår bra på jobbet. Vi gillar att fira både stort och smått och har regelbundna aktiviteter tillsammans med övriga koncernbolag runt om i Sverige.

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Lindahl, maria.lindahl@atalent.se.

Tycker du att tjänsten verkar intressant så välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (2 dagar kvar)