Hoppa till innehåll
A-Staffing logotyp

Industrimålare till Alucrom Göteborg /Veddige

Ansök nu
Om Kunden
Gillar du måleriyrket? Tycker du att miljö och kvalitet är både viktigt och roligt samt vill utvecklas inom vår bransch där vi är specialister?
Alucrom erbjuder avancerad ytbehandling, rostskyddsmålning och blästring?ute på fält och vid våra fasta målningsstationer. Sedan 1996 ingår Alucrom i Granitor som idag finns på 70 orter runt om I Sverige.?Nu söker vi industrimålare till en ny fabrik som byggs i Arendal Göteborg. Det finns även möjlighet att arbeta i deras fabrik i Veddige.

Kultur och värderingar

På Alucrom tror vi på samarbete, transparens och högt i tak. Du som medarbetare är vår viktigaste tillgång för att vi ska kunna fortsätta vår resa. Därför är vi måna om att du ska trivas, utvecklas och känna glädje varje dag på arbetet.

Ständigt lärande och goda utvecklingsmöjligheter

Vi tror på att utveckling och lärande går hand i hand med att trivas på jobbet. Vi kan erbjuda stora möjligheter till att utvecklas inom nya roller och även specialisera dig inom ditt kompetensområde.

Om Jobbet

Vi kan konsten att ytbehandla och erbjuder våra kunder avancerad ytbehandling och rostskyddsmålning och behöver dig som vill vara med och skapa en Måleristation som är en förebild för hela branschen.
För att arbeta hos oss som rostskyddsmålare behöver du ha någon erfarenhet från måleri. Kanske arbetar du idag som byggnadsmålare, med industrilackering eller är du kanske billackerare. Tycker om du om måleriyrket, är bra på det du gör och vill lära dig mer. Då kan Alucrom vara din nästa arbetsgivare.
Naturligtvis behöver vi också dig som redan är erfaren Yt- och rostskyddsmålare med längre erfarenhet av rostskyddmålning vid en målningsstation eller i ute fält.
Vid vår nya station kommer vi arbeta med flera olika målningstekniker, moderna målnings- och färgsystem och självklart också handmålning med roller och pensel. Alucrom kan tack vare sitt breda utbud av tjänster till våra kunder också erbjuda möjlighet till både variation och utveckling för oss som jobbar här. Om du är rätt person för oss så utbildar dig i vårt arbetssätt.
Vi är övertygade om att ju bättre vi trivs på jobbet desto bättre blir resultatet av det vi gör. En säker arbetsplats, med en bra arbetsmiljö, där vi är rädda om såväl varandra som vår yttre miljö är en självklarhet för Alucrom.
Tycker du att det läst passar in på dig och är intresserad av att jobba som målare hos oss? I så fall vill blir vi glada om vi får komma i kontakt med dig.


Arbetsbeskrivning
Har du en bakgrund inom Rostskyddsmåleri/Järnmåleri så är det en merit.

Det är ett plus om man är diplomerad målare (1 veckas kurs)

Fördel är om man har målat Container.

Viktig egenskap är att man är kvalitetsmedveten och känner en stolthet för sitt arbete.

Viktigt med lojalitet. Mycket samarbete så viktigt att kunna samarbeta med kollegor.

Även viktigt att ha ett sinne för logistik och förflyttningar.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Startdatum
Omgående

Om oss
Bra anställningsvillkor:

Vi har kollektivavtal och erbjuder dig avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjuklön och pension.

God sammanhållning, lojalitet och kamratskap

Teamwork är ett nyckelord hos oss på Alucrom som genomsyrar allt vi gör. Vi stöttar varandra och lär av varandra och hjälps åt för att vi genuint bryr oss om varandra.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 juni 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

A-Staffing är specialiserade på personallösningar inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen. Vi är medlemmar i Byggföretagen (B), Installatörsföretagen (IN) samt Kompetensföretagen Almega. Vi är auktoriserade inom bemanning och innehar kvalitets- och miljöcertifikat enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är måna om att våra anställda har det bra på sin arbetsplats och kommer kontinuerligt ut och besöker. Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan. Det tidigare namnet har varit VMP Group AB, namnändringen gjordes under 2021. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer på www.astaffing.se/

Fler från samma arbetsgivare