Zikta söker en finansiell rådgivare till sitt kontor i Halmstad

Zikta söker en finansiell rådgivare till sitt kontor i Halmstad

Är du analytisk, förtroendeingivande och har ett brinnande intresse för affärer?
Sök då tjänsten som Finansiell rådgivare redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som finansiell rådgivare kommer du att arbeta med både bearbetning av nya kunder samt förvalta befintliga kundrelationer.
I rollen som finansiell rådgivare är eget ansvar och initiativtagande nyckeln. Du jobbar med mail och telefon som främsta verktyg och har ungefär tre fysiska kundmöten per dag. Du kommer att ge råd inom placering, sparande och försäkring.
Som rådgivare hos vår kund har man flexibla arbetstider och ett eget kontor att utgå från.

Din profil

Du drivs av att prestera högt och skapa goda relationer med dina kunder, framförallt trivs du i en miljö med korta beslutsvägar och vill ta dig an en roll med stort ansvar.
Som person är du förtroendeingivande, analytisk och har ett brinnande intresse för affärer. Du kommunicerar rakt och anpassar din retorik efter mottagare.

Skallkrav:
  • Relevant erfarenhet eller ekonomexamen.
  • Tidigare erfarenhet från rådgivning
  • SwedSec-licens (mot den privata sektorn)
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- InsureSec-licens

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Halmstad
Arbetstider: Flexibla kontorstider
Omfattning: Heltid
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 11 dec 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Zikta är ett fristående rådgivningsföretag som hjälper privatpersoner och företag med finans och försäkringsrådgivning. De har idag kontor i Göteborg, Borås och Halmstad.
Som finansiell rådgivare har du en betydelsefull roll i bolagets verksamhet. Som nästa teammedlem blir du en del av ett finansbolag som varit i branschen i över 30 år och har under de åren etablerat långa och trygga kundrelationer.
Rätt person erbjuds på sikt goda möjligheter att få växla ut i fler ansvarsområden och växa tillsammans med bolaget.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.