Willhem söker bovärdar till Halmstad

Om jobbet

Nu söker vi flera engagerade och serviceinriktade bovärdar till vårt områdeskontor i Halmstad då vi vuxit på orten. Din huvuduppgift som bovärd är att under ledning av områdets förvaltare ansvara för fastighetsskötseln samt att vårda och utveckla våra relationer med hyresgästerna.

Willhem är Halmstads största privata bostadsbolag och har sin fastigheter i centrala Halmstad. Totalt har vi 2629 lägenheter i Halmstadsområdet.

I dina arbetsuppgifter ingår:
  • skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter
  • utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema
  • utföra besiktningar vid av- och inflyttning
  • planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
  • hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt att återkoppla till hyresgästen
  • beställning och uppföljning av fastighetsförnödenheter och mindre entreprenadarbete
  • tillsyn av ventilations-, värme och elsystem i våra fastigheter
  • driva mindre projekt
  • ansvara för att uppdatera energiuppföljningen månadsvis
Utbildning & erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot, eller påbyggnad inom, teknik och/eller fastighet. Har du erfarenhet av SBA (systematiskt brandskyddsarbete), ronderingsarbete, lägenhetsbesiktning, VVS eller el är det meriterande. Du bör ha god vana av att arbeta i datasystem. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen måste du vara ansvarstagande, självständig och ha en hög servicekänsla. Du kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster.

Willhem arbetar aktivt med värdegrunden, som innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Det är värderingar som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi undanber oss ansökningar via e-post.

Sök tjänsten här (länk till: http://jobb.willhem.se/position/bovard-till-halmstad)

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig kontakta personaladministratör Özlem Köse på tel 031-7887020 eller ozlem.kose@willhem.se.
Jobbfakta
Ort
Halmstad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 aug

Om företaget

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag.