Weinig Service Center söker en resande servicetekniker

Weinig Service Center söker en resande servicetekniker

Om oss
Upp mot 2000 medarbetare världen över arbetar för Weinig Group som utvecklar och tillverkar världsledande maskiner samt anläggningar inom bearbetning av massivt trä och omsätter över 350 Miljoner Euro per år. Med ledande teknologi och koncept som ger högsta kvalitet, ekonomiskt och hållbarhetsmässigt föredömliga produktionsprocesser hos kunderna.

Michael Weinig AG Service Center underhåller och installerar maskiner och anläggningar för förädlingsindustrin. På uppdrag av Service Center Sverige söker Palm & Partners Dig som vill bli deras nya servicetekniker för en personligt utvecklande och spännande resa.

Det kommer att bli en professionell introduktionsperiod för Dig tillsammans med erfarna kollegor, delvis förlagd till huvudfabriken i Tyskland samt här i Sverige. En långsiktig planering av Ditt arbete och Din utveckling kommer att göras där hänsyn till ditt privatliv och dina familjeförhållande. Weinig Service Center erbjuder attraktiva anställningsvillkor.

Arbetsbeskrivning
Din huvudsakliga arbetsuppgift är installation och idrifttagning av träbearbetningsmaskiner och kompletta anläggningar främst i Sverige men även globalt. Hos kund utför du även underhåll, renoveringar och reparationer samt vid vissa tillfällen utbildning av maskinoperatörer. En sidouppgift är att närvara på mässor och utställningar för att demonstrera de tekniskt avancerade produkterna. I tjänsten reser du i princip 3-4 dagar varje vecka.

Utbildning
Elektronik, mekatronik eller annan relevant teknisk utbildning.

Erfarenhet
Tekniskt arbete innefattande mekanik, hydraulik, pneumatik samt elektronik.
Meriterande är licens för elarbete.
Maskin/anläggningsunderhåll.
Ritningsläsning.
Funktionstestning och felsökning.
Goda kunskaper i engelska.

Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Du skall ha ett stort tekniskt intresse, vidare är du resultatorienterad, driven och besitter hög servicekänsla.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt överenskommelse.

Ansökan
Sker via Palm & Partners, urval och intervjuer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Victor Gustafsson
Telefon 0767819102
Område Halmstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 sept 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.