Weinig Service Center söker en Adminstratör, med tyskakunskaper.

Weinig Service Center söker en Adminstratör, med tyskakunskaper.

Om kunden
Är du en planerare och organisatör ut i fingerspetsarna? Då ska du söka detta jobbet redan idag!

Om oss
Upp mot 2000 medarbetare världen över arbetar för Weinig Group som utvecklar och tillverkar världsledande maskiner samt anläggningar inom bearbetning av massivt trä och omsätter över 350 Miljoner Euro per år. Med ledande teknologi och koncept som ger högsta kvalitet, ekonomiskt och hållbarhetsmässigt föredömliga produktionsprocesser hos kunderna.

Michael Weinig AG Service Center underhåller och installerar maskiner och anläggningar för förädlingsindustrin. På uppdrag av Service Center Sverige söker Palm & Partners Dig som vill bli deras nya servicetekniker för en personligt utvecklande och spännande resa.

Det kommer att bli en professionell introduktionsperiod för Dig tillsammans med erfarna kollegor, delvis förlagd till huvudfabriken i Tyskland samt här i Sverige. En långsiktig planering av Ditt arbete och Din utveckling kommer att göras där hänsyn till ditt privatliv och dina familjeförhållande. Weinig Service Center erbjuder attraktiva anställningsvillkor.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att jobba som Adminstratör på Weinigs kontor i Halmstad. Arbetet innefattar en bred roll där du stå för planering och organisering inom de flesta områden på kontoret. Möjligheten för utveckling är stor inom företaget.

Utbildning
Det är inget krav men det är meriterande om man har en utbildning inom området.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har jobbat som administratör eller ett liknande arbete tidigare. Men kommer du direkt från en utbildning är det meriterande också.

Meritierande om du har jobbat med systemet SAP tidigare.

Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du är bra på att planera och organisera då det är en stor del av arbetet.

Du ska kunna prata svenska och engelska flytande men vi det är också viktigt att du förstår och kan prata lite tyska.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt överenskommelse.

Ansökan
Sker via Palm & Partners, urval och intervjuer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Victor Gustafsson
Telefon 0767819102
Område Halmstad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.