Franchisetagare till Halmstad

Franchisetagare till Halmstad

Vi söker en ny Franchisetagare till vår befintliga verksamhet i Halmstad

Som franchisetagare tar du över en ekonomisk bärkraftig verksamhet som befinner sig i en fin tillväxtfas. Verksamheten har många löpande uppdrag, uppdelat mellan privat- och företagskunder och en stor aktiv pool med många härliga medarbetare. Vårt distrikt i Halmstad servar Halmstad och Laholm.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare och ansvarar för att driva Veteranpoolen i ditt distrikt. Det innebär att samordna och bemanna uppdrag från våra kunder, utveckla och underhålla relationer med såväl veteraner som privat- och företagskunder samt att driva försäljning och identifiera nya affärsmöjligheter.

Vi har en positiv kultur och verkar i en händelserik fartfylld miljö. Vi gillar det vi gör, och vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar! Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och att alla tar ansvar. Det är något som märks i allt vi gör - från den dagliga verksamheten till våra årliga kick-offer och konferenser. På vårt supportkontor finns ett starkt team som stöd för våra franchisetagare i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi och marknadsföring.

Vem är du?

För att bli framgångsrik franchisetagare inom Veteranpoolen ser vi gärna att du har erfarenhet av att driva en verksamhet. Du bör ha goda kunskaper och vana av försäljning/marknadsföring samt av företagsadministration. Lika viktigt är att du har erfarenhet av att leda och motivera medarbetare.

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du gillar vara i en händelserik miljö och är en person som får saker att hända. Uppdragets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar.

Vi värdesätter att du har ett intresse för människor och en mycket god förmåga att skapa och underhålla relationer. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter kundnöjdhet och goda resultat.

Låter det spännande?

Som franchisetagare driver man ett eget bolag i det distrikt som man verkar i. Har du en stark drivkraft att bli egen företagare, ordnad ekonomi, har vi en utmaning för dig. Fyll i formuläret på hemsidan senast den 22 maj. Vi ser fram emot att få höra av dig!

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation omsätter vi idag 297 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 51 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Kungsbacka.
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Franchise
Sista ansökningsdag 2 juli 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.