Servicetekniker inom ventilation

Servicetekniker inom ventilation

I rollen som servicetekniker inom ventilation hos oss på
Ventilationsservice Magnus Kristiansson kommer du att arbeta brett med installation, service och underhåll inom framförallt fastighetsventilation men även andra användningsområden. Du får möjlighet att fritt planera och utföra ditt arbete där alla moment från installationer till reparation och felsökning ingår. Du har tät kontakt med våra kunder och är ett bollplank till både dem och dina kollegor på Ventilationsservice Magnus Kristiansson. Planeringen av våra serviceåtaganden är en arbetsuppgift som du tillsammans med kollegorna inom serviceteknik själva löpande planerar och utför.

Vi tror att du har relevant teknisk utbildning och minst ett par års erfarenhet från yrket. Med denna erfarenhet i ryggen kan du även ta en roll där du, när så krävs, kan ta en dialog med kunden om deras behov och frågor. Då din roll är fri krävs det att du kan arbeta både självständigt och tillsammans i grupp. Vi vill gärna att du är ansvarstagande och engagerad. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter hos oss. Att du har någon form av el-behörighet samt körkort B, är ett krav.
Kompetensområden passande till denna tjänst:
  • Utbildning ex. VVS och fastighetsprogrammet eller annan relevant yrkesinriktad utbildning
  • Injustering av ventilationsanläggningar.
  • Styr & regler, ventilation och OVK
  • Mekaniskt kunnande
  • Ritningsläsning
  • El-behörighet
  • Serviceminded och kundfokuserad


I den här annonseringen har vi valt rekryterings- och annonseringsvägar. Vi tackar därför vänligen men bestämt nej till kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Email Mejla Ventilationsservice MagnusKristiansson AB
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (50 dagar kvar)