Kunnig snickare till Halmstad

Kunnig snickare till Halmstad

Om företaget

VMP-Group i Halland söker nu efter en duktig och driven snickare till uppdrag i Halmstad. Vi samarbetar med allt från de största byggföretagen till mindre specialiserade firmor. Detta skapar en varierande och utvecklande arbetsmiljö för dig som snickare.

VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI) och vi tillämpar således Byggavtalet samt dess lönesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Beroende på vad för typ av uppdrag du jobbar på kan arbetsuppgifterna variera mycket. Vi jobbar mycket personligt med våra snickare för att vi ska ta tillvara på den stora kompetens som våra medarbetare redan sitter på och även ge möjlighet till att utvecklas. Mer konkret kan arbetsuppgifterna vara allting från formsnickeri, gipsning, fönsterbyte och takarbeten, servicejobb osv.

Din profil

För att du ska trivas och passa in bra i vårt team är det viktigt att du är öppen för nya utmaningar då arbetsuppgifterna kan variera mycket. Vidare så värdesätter vi erfarenhet, arbetsmoral, noggrannhet och att du känner stolthet i ditt yrke som snickare.

Olika certifikat så som Säkra Lyft, Heta Arbeten, Liftkort osv. är meriterande.
Yrkesbevis är ett krav.
Körkort och egen bil är även det mycket meriterande men inget krav.

Urval och rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Halmstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn